Welkom !!

Autostart v2 Pro

De spliksplinter nieuwe NSD 280Hz Autostart Pro Powerball (de PB-688AC) met 'onbreekbaar zelfstartend binnenwerk' en 'battery-free' speedcounter: de nieuwste Powerball innovatie.

Deze nieuwe Autostart Powerball kan net als zijn voorganger zonder startkoordje gestart worden. Ideaal voor iedereen die niet met een startkoordje overweg kan of wil. Het Autostart mechanisme maakt het daardoor mogelijk voor iedereen om vanaf het eerste gebruik de powerball succesvol op toeren te krijgen, en dat met 1 hand.

Door het nieuwe binnenwerk is deze powerball ook niet meer gevoelig voor het laten vallen en zijn batterijen voor de speedcounter niet meer nodig, èn kun je nu zelfs in het donker je score aflezen vanwege de backlit display.

Het zwaardere binnenwerk maakt deze Powerball bovendien buitengewoon geschikt voor fitness, workout en theraptie doeleinden.

Nieuwe features: val-bestendig en battery-free !

 • Inclusief automatische-start binnenwerk
 • Inclusief nieuw val-bestendig binnenwerk
 • Inclusief battery-free speedcounter met backlight
 • Inclusief papieren handleiding (nl)
 • Inclusief levenslange garantie

 • Verzendkosten (pakketpost): € 4,95

NSD
logo_
9.1/10
4.6Beoordeling uit 299 klanten reviews

Klantenservice score

Product Omschrijving

Details

De nieuwe NSD 280Hz Autostart Pro, ook wel Powerball Autostart v2 Pro genoemd, belichaamt de volgende stap in de technische evolutie van de Powerball. Deze Powerball met zelfstartend mechanisme is namelijk voorzien van twee innovaties. Ten eerste; een nieuw 'onbreekbaar zelfstartend' binnenwerk wat er o.a. voor zorgt dat de Powerball niet meer eenvoudig stuk kan vallen, en ten tweede: een nieuwe generatie speedcounter die geen batterijen meer nodig heeft. Deze nieuwe snelheidsmeter ontleend zijn stroom aan de rotatie van de gyro (middels inductie) en is voorzien van een prachtig oranje backlight.

Natuurlijk kan het binnenwerk nog wel stuk als je echt je best doet (daar is de garantie ook niet voor van toepassing) maar de meeste ongelukjes zal hij nu kunnen overleven en daarna nog even soepel en trillingsvrij kunnen draaien.

Het autostart-terugdraai mechaniek dat ook in de eerste generatie Autostarts te vinden was werkt in deze nieuwe Powerball Autostart het zelfde; door eerst de kern naar achter te bewegen (b.v. door op een tafel naar achteren te rollen, of door hem handmatig 'op te winden') en hem dan los te laten. De gyro is dan meteen goed op toeren, lees, boven de 2000 rpm. Deze techniek is vergelijkbaar met sommige speelgoed auto's die kunnen wegrijden nadat je ze naar achteren rijdt.

Startkoordjes (die zichzelf nogal eens kwijt doen raken ;-) zijn dus verleden tijd met de Autostart; de kern opwinden en klaar; je bent op toeren.


NSD PB-688AC Autostart Pro, ideaal voor:
 • Powerball beginners
 • Fysiotherapie patienten
 • Iedereen die ultiem gebuiks gemak fijn vindt
 • Iedereen die wat onhandig is met z'n handen en vingers
 • In het donker / bij weinig licht Powerballen
 • Fitness beoefenaars: meer torque en weerstand

Powerball Autostart V2 Pro is niet compatibel met:
 • Hardcover Carbon Carry Case (past net; maar hèèl erg strak)
 • Polsbandje (geen aansluit oogje aanwezig)
 • Startkoordje (heb je niet nodig)
 • Electrische starter (heb je niet nodig)
Speedcounter functies:
 • Weergave van: huidge snelheid (omwentelingen per minuut)
 • Weergave van: snelheids record
 • Weergave van: totaal rotor omwentelingen
 • Weergave van: 30sec. /60sec. /90sec. krachttest
 • Werkt zonder batterijen; wekt zijn eigen stroom op
 • Voorzien van Backlight display


Gerelateerde Youtube filmpjes


Introductie van het revolutionaire nieuwe 'unbreakable-binnenwerk' met een Neon Blue (dus niet de Autostart)Val-test van een 688 een Neon Blue (dus niet de Autostart) met hetzelfde 'val bestendige' binnenwerk.Demonstratie van een SM-02 next-gen speedcounter (battery-free en met backlight), let op: de Powerball in dit filmpje is geen Autostart.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Gewicht0.370
SpeedcounterJa
LedlightsGeen
MateriaalHigh impact poly carbonate
TransparantJa
KleurTransparant
Gyro kleurGeel
Torque bij 10.000 Rpm14,6 Kg
RPM (getest)16600

Reviews

Beter dan verwachtRecensie door Andre
Prijs - Kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Deze ball gekocht op aanraden van mijn fysio in verband met RSI en tegen mijn verwachting in werkt het echt. Nu vier weken af en aan een paar keer per dag een paar minuutjes ballen en mijn rsi is bijna verdwenen. Ik ben er blij mee, en voor wie dit handig info is, doe er je voordeel maar mee zou ikzeggen. (Geplaatst op 23-10-2015)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Autostart v2 Pro

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Prijs - Kwaliteit

Product Faqs

 

Stel een vraag

 • Is de autostart V2 pro geschikt voor een tennisarm?Ik heb er een gehad met een plastic binnenwerk, maar die was al heel gauw stuk. Dus ik hoop dat deze powerball kwalitatief goed is??

  De nieuwe generatie Autostart Pro, de 280Hz serie met het 'unbreakable' binnenwerk is specifiek ontworpen om een val te kunnen overleven. Wat dat betreft dus al een goede keuze.

  Verder worden de Autostart Powerballs veel door therapeuten gebruikt om RSI mee te verhelpen. Zo zijn we ooit ook zelf met de Powerball in aanraking gekomen: het heeft onze klachten in no-time opgelost en omdat we natuurlijk zelf de Powerball veel gebruiken is het ook nooit meer terug gekomen. 

  How much this was helpful

 • Het lukt mij niet om de speedmeter aan te zetten van de Autostart V2 PRO. Hoe kan dat?

  De Powerballs uit de 688 serie, waar ook de 280hz unbreakable Powerball Autostart Pro (ook wel Powerball Evo genoemd) onderdeel van uit maakt, zijn voorzien van een nieuwe generatie speedcounter. Deze Speedcounter wekt zijn eigen stroom op en heeft geen batterijen nodig. 

  Daarom kun je hem pas aanzetten nadat je al stroom bent gaan maken door de Powerball te gebruiken. Na een paar tellen succesvol te roteren kun je de Speedcounter aanzetten door op de knop te drukken. Hij heeft maar 1 knop, dus dat kan niet missen.

  Nadat je gestopt bent met roteren / powerballen gaat hij vanzelf weer uit. Leuk detail: deze nieuwe generatie speedcounter is ook voorzien van backlight zodat je ook in het donker je score af kunt lezen.

  How much this was helpful

 • Hallo.....wat is het grote verschil tussen een 280hz powerball en 250hz? Ik begreep dat de autostart pro een 280hz ball is, en bijvoorbeeld de supernova een 250hz?

  De 280Hz serie Powerballs zijn voorzien van een onbreekbaar binnenwerk zodat een bijvoorbeeld Powerball een val op de grond kan overleven.

  Verder heeft een Autostart Powerball een speciaal mechanisme aan boord waardoor je de bal zelf kunt starten d.m.v. een opwind mechanisme. De 'normale' Powerballs hebben dit mechnisme niet en zijn te starten met bijvoorbeeld een startkoordje.
   
  De Supernova is inderdaad een bal uit de 250Hz serie en heeft dus geen onbreekbaar binnenwerk, de Autostart V2 Pro is een bal uit de 280Hz serie en heeft dit onbreekbare binnenwerk dus wel.

  How much this was helpful

Voordeelbundels

 • Autostart v2 Pro Training Bundel

  € 65,80 € 55,27

  korting: 16% ofwel -€ 10,53

  Uit voorraad

  X1
  Autostart v2 Pro
  +
  X1
  Powerball Bag (red)
  +
  X1
  Skrunch Blue
  +
  X1
  Armstick

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):