Welkom !!

Powerball weblog

Lees hier wat we allemaal te vertellen hebben over Powerballs in Nederland. Niet alleen de Powerballs van Powerballwinkel worden hier beschreven, maar eigenlijk alles dat we tegen komen als importeur en groothandel (we verkopen de Powerball b.v. aan de normale winkels in Nederland en aan de verschillende webwinkels die in Nederland en Belgie Powerballs verkopen).

Bekijk een youtube filmpje over Powerball Autostart starten Autostart Powerball starten


Het grote voordeel van een Powerball die is voorzien van een Autostart mechanisme, is dat deze Powerballs ontzettend makkelijk te starten zijn.

De start onder de knie krijgen door middel van een powerball startkoordje lukt bijna iedereen uiteindelijk wel, maar vooral gebruikers die last hebben van zwakke polsen, weinig knijpkracht in de vingers hebben, of een verminderde motoriek hebben zullen veel baat hebben bij dit autostart mechanisme.

Lees meer

 

namaak powerballs in nederland Powerball Clone War ?


Sinds het begin van de Powerball revolutie in 1993 zijn er diverse fabrieken powerballs gaan produceren. Ook is het zo dat bestaande merken onder een andere naam op de markt worden gebracht in andere landen.

Door middel van grijze import verschijnen deze dan ook weer in andere landen wat voor verwarring kan zorgen. We kunnen ons voorstellen dat de consument door de bomen het bos vaak niet meer kan zien. Dit artikel zal hier enige structuur in aan proberen te brengen door alle varianten te benoemen.

Lees meer

 

De eerste powerballs De allereerste (originele) Powerballs


In 1993 kwam NSD (Nanosecond) Taiwan met hun eerste Powerball op de markt. Er is sinds die tijd enorm veel veranderd. Dit artikel beschrijft onder andere de NSD modellen van weleer. Een van de belangrijkste redenen daarvan is natuurlijk dat de auteur van dit artikel nog steeds een zwak heeft voor de originele eerste powerballs die zijn uitgekomen tussen 1993 en 1999.

Lees meer