Welkom !!


Powerball 450Hz super powerball
U zoekt naar de goedkoopste Powerballs?

Wij, Jaap & Rob van powerballwinkel.nl bieden een laagste prijs garantie op al onze modellen. Wij zijn als distributeur van de Powerball de grootste partij in de Benelux en willen consumenten en bedrijven de beste deals garanderen. Wij bieden 10% extra korting bovenop het door u gevonden product en een gratis goodie bag! Let wel op namaak producten. Er zijn nogal wat bedrijven die Powerballs onder de naam Powerball verkopen terwijl dit in feite minderwaardige producten zijn. Onze laagste prijs garantie is natuurlijk alleen geldig voor de originele NSD & RPM Powerballs! Er is op powerballwinkel.nl al een Powerball verkrijgbaar vanaf 15,95EUR!

Gelijk actie ondernemen? Hieronder is gedetailleerde informatie te vinden. U kunt natuurlijk ook direct een model uitzoeken.Enkele voorwaarden om de laagste prijs korting te claimen

- Het artikel heeft bij de alternatieve aanbieder hetzelfde typenummer als bij powerballwinkel.
- Het artikel is bij de concurrent in nieuwstaat en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
- Het artikel is ook bij de alternatieve aanbieder voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
- Het artikel moet in de winkel of op de website van de concurrent duidelijk zijn geprijsd.
- Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten in rekening, dan dienen deze bij de lagere verkoopprijs van deze aanbieder te worden opgeteld.
- De lagere verkoopprijs moet door powerballwinkel gecontroleerd kunnen worden.
- Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert powerballwinkel dezelfde actievoorwaarden.
- 2e hands en/of schade modellen zijn uitgesloten. - De powerballwinkel prijsgarantie is niet van toepassing op (telecom)abonnementen bij andere aanbieders.
- De powerballwinkel prijsgarantie is na het moment van aankoop 14 dagen geldig.

Powerball laagste prijs garantie


Wilt u een Powerball aanschaffen met de laagste prijs garantie? Onze Powerball keuzehulp pagina is in dat geval een geweldig startpunt om een geschikt model te vinden.