Welkom !!Let op: dit is een Archief pagina

Oude powerballwinkel.nl websiteDe tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude Powerball website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel. Maar dan als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn. Hier een overzicht van pagina's waar up-to-date informatie over de NSD Powerballs te vinden is:Koop de enige echte NSD Powerball:
Hoe herken ik een echte NSD Powerball?


Helaas zijn er door het grote succes van de NSD Powerball een aantal Chinese namaakballen op de markt gebracht. Deze worden verspreid door enkele online winkels die beweren de orginele te verkopen. Dit is echter niet zo. Het nadeel van deze ballen is dat de de kwaliteit van de NSD Powerball bij lange na niet halen. De Powerball wordt onder andere verkocht onder de volgende (merk)namen:

- Dynabee
- Gyrotwister
- Ironpower
- Powerball the original
- NSD Powerball

(bron: Wikipedia)

De fabrikant van de NSD Powerball heeft verschillende patenten in bezit. Toch wordt de NSD Powerball veelvuldig nagemaakt. Waarom zou ik een PowerBall moeten kopen als er zoveel goedkopere kopieën in omloop zijn die hetzelfde kunnen? Die vraag wordt me meerdere keren per week gesteld, direct of in een van de vele inzendingen in forums en nieuwsgroepen over het bijzondere bolletje op het web. "Waarom zou ik Eur38,65 uitgeven aan een PowerBall Blue Light met digital counter als ik ook een gyrotwister of een vergelijkbare kopie kan kopen voor maar Eur15.99?"

Laat ik om te beginnen stellen dat ik hier niet de concurrentie wil zwart maken. Er zijn veel kopieën in omloop (en sommige heten brutaal genoeg zelfs 'PowerBall') . en het merendeel daarvan is massaproductie uit China. Al naar gelang wat je ervan verwacht, zou je kunnen stellen dat deze dingen redelijk goed doen wat ze zeggen dat ze zullen doen. Totdat je dan eens een keer een echte PowerBall in handen krijgt. ...en dan begrijp je dus onmiddellijk waarom je het echte werk moet hebben en niet een of andere kopie.