Welkom !!Let op !

De tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn; enkel tijdens de transitie periode naar de nieuwe website.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn.

Als u op zoek bent naar up-to-date informatie over de verschillende accesoires die bij/op een Powerball passen bezoek dan onze Extra's pagina.Er zijn een aantal leuke opties die bij een Powerball kunnen worden aangeschaft.

- Wriststrap (polsbandje)
Het polsbandje is vrijwel onmisbaar als u zeker wilt zijn dat uw Powerball niet op de grond valt. Wanneer de bal valt is deze al snel uit balans! Dit zou zonde zijn. Wij raden iedereen daarom aan een polsbandje te gebruiken. Voor de Technobal gebruikers onder ons is de Wriststrap zowiezo onmisbaar. Door de Techno aan het koordje te laten hangen zijn de scores en teksten leesbaar.

- Startkoordje
Een extra startkoordje is in principe niet nodig. Het komt een enkele keer voor dat het plastic uiteinde van het koordje loslaat na intensief gebruik. Mocht u bang zijn het startkoordje kwijt te raken bestel dan een Powerball Bag.

- Powerball Bag (in zwart en rood leverbaar!)
De Powerball bag is erg handig om uw Powerball met eventueel de extra koordjes en polsbandjes in te bewaren. De Powerball bag kan aan een broekriem worden vastgemaakt zodat deze overal mee naartoe kan worden genomen. Erg handig en bovendien staat het leuk. Echt een aanrader!

- Speedmeter
Een speedmeter op je Powerball geeft een heel veel extra mogelijkheden! Wij van powerballwinkel verkopen als eerste in Nederland de gloednieuwe speedmeter met 6 opties ipv 3! Het goede nieuws is dat de prijs hetzelfde is gebleven! Je kan nu met andere Powerballers meten wie de snelste is of wie het het langste vol kan houden. Kijk ook eens op onze top100 pagina en email jou record door! Misschien haal je de toplist wel?

Functies van de (nieuwe!) speedmeter:

- Weergave van het huidig aantal omwentelingen per minuut.
- Het hoogste aantal omwentelingen per minuut. (record van dit moment)
- Het hoogste aantal omwentelingen per minuut. (alltime record)
- Aantal omwentelingen per 30 seconden, 60 seconden en 90 seconden (duurtest)

Succes met het verbreken van de records!

Prijslijst Powerball OptiesPrijs per stuk Bestellen
Prijs van een losse speedmeter € 10,00Bestel Nu!
Prijs speedmeter bij aanschaf Powerball€ 10,00Bestel Nu!
Powerball Bag (zwart of rood)€ 3,95Bestel Nu!
Luxe Powerball Bag (leer)€ 8,49Bestel Nu!
Wriststrap (polsbandje)€ 1,49Bestel Nu!
Extra Startkoortje € 0,79Bestel Nu!