Welkom !!

Over Powerballwinkel.nl

Geschiedenis van ons bedrijf

Powerballwinkel wordt al sinds 2004 door een enthousiast klein team gerund. In 2004 ontstond het idee om een website te starten rondom een hobby. Hiermee was Powerballwinkel.nl geboren!

Er kwam een (vrij amateuristische) website online te staan met het idee om af en toe wat ballen te verkopen. Dit liep echter al snel uit op een verbazingwekkende groei. Het werd al snel noodzakelijk een loods te huren om alle ballen en accessoires in op te slaan!

In 2014 is de situatie zo dat wij naast de verkoop aan de consument ook importeur en distributeur van de Powerball zijn geworden. Op powerballeurope.nl kunnen bedrijven en winkels terecht om de Powerballs in het groot in te kopen. Op de consumentenwebsites powerballpakhuis.nl en powerballwinkel.nl kan men terecht om kleinere bestellingen te doen.

Rage

De Powerball werd medio 2004 en 2005 snel een rage. Door een grote advertentiecampagne op onder andere blogsite flabber.nl knalde de populariteit van de ballen omhoog. Er moest daarom al snel hulp worden ingeschakeld bij vrienden en kennissen om te helpen met het distributieproces.

Er is in die tijd een hoop geleerd in korte tijd en in feite is het bedrijf op basis daarvan uiteindelijk uitgebouwd tot een mooie, winstgevende onderneming.

Ontwikkeling

Doordat wij al sinds 2004 bezig zijn met de Powerball weten we alle ins en outs van de ‘ballen markt’. Alle nep exemplaren zijn bij ons bekend en we kennen daarom ook de voor en nadelen van deze ballen. We kunnen op basis daarvan de Powerball nog beter maken.

Zo is er onlangs een Powerball gelanceerd die je gewoon kan laten vallen op een harde ondergrond. De bal blijft dan gewoon goed functioneren.

Daarnaast is er onlangs een nieuwe versie uitgekomen van de speedmeter. Deze heeft geen batterij meer nodig en werkt volledig op de stroom die op wordt gewekt door de Powerball te bewegen! Kortom, wij proberen qua productontwikkeling mee te gaan met de tijd en met de wensen en eisen van de kopers van de ballen.

Website

Sinds 2014 gebruiken we een compleet nieuwe website. Er is met veel zaken rekening gehouden die het de klant makkelijker maken om een product te bestellen.

Ook is gedacht aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het verkoopproces. Zo gebruiken wij nu als payment provider Adyen. Adyen verzorgt de betalingen voor zeer grote klanten als Vodafone, Mango, Badoo, Soundcloud, KLM Airlines en Superdry. Een betrouwbare partner dus.

Verder hebben wij ons aangesloten bij het keurmerk voor webwinkels. Hierop staan inmiddels diverse recensies over onze producten en dienstverlening. Momenteel krijgen wij als rapportcijfer een 9.4 waar wij natuurlijk erg trots op zijn!

Contact opnemen

Onze bedrijfsgegevens

Powerballwinkel is onderdeel van Just Add Sugar B.V.We gebruiken een loods (pakhuis) en een kantoor. U kunt ons alleen bezoeken op ons kantooradres.

Bezoekadres:
Oosterdijk 39
2e verdieping. Melden bij receptie
8601 BP Sneek

Adres loods
(logistiek) Powerball-Pakhuis
Slotermeer 5/5
8502TM Joure

Overige gegevens
BTW nummer: NL852871363B01
KvK-nummer: 58094903
 

Tot slot; ons bedrijf is inmiddels ruim 10 jaar actief in het handelen van de gezondste en leukste gadget die wij kennen; de Powerball. Hopelijk wordt jij ook een van onze tevreden klanten!

Team Powerballwinkel
We staan voor je klaar!