Welkom !!

Autostart

Schrijf de eerste review van dit product

Deze Powerball is niet meer leverbaar
De NSD Autostart regular is niet meer leverbaar. We verwachten ook niet dat we deze Powerball in de toekomst weer zullen gaan leveren.

De 280Hz Autostart V2 Pro is de opvolger van deze Powerball. Deze nieuwe generatie Autostart Powerball komt inclusief een battery-free Speedcounter met backlight en een onbreekbaar binnenwerk en is altijd ruim op voorraad.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Powerball gebruikersgemak heeft zich vertaald in de nieuwe Autostart van NSD. Deze Powerball kan namelijk worden gestart zonder hulpmiddelen zoals een startkoordje of een electrische starter.

Nu kan werkelijk iedereen gebruik maken van de Powerball!
NSD
logo_
9.1/10
4.6Beoordeling uit 299 klanten reviews

Klantenservice score

Product Omschrijving

Details

De nieuwste ontwikkeling als het gaat om gemak is de nieuwe Autostart™ NSD Power® ball! Deze Powerball hoeft niet met een startkoordje gestart te worden. Door het intern opwindbare mechanisme is het voor iedereen mogelijk om direct met genoeg snelheid van start te gaan. De Autostart™ NSD Power® ball is makkelijk in gebruik en is daarom ook uitermate geschikt voor mensen met medische klanten en/of aandoendingen welke het lastig maken om te starten met een polsbandje.

De Autostart is van dezelfde kwaliteitsonderdelen als de andere NSD Power® balls gemaakt. De Autostart heeft als voordeel dat hij altijd en overal gebruikt kan worden. Er zijn geen koordjes nodig en ook geen duim om de bal te starten. Deze toevoeging aan de premium range kan onder meer gebruikt worden voor krachttraining, revalidatie, fitness toepassingen, het voorkomen en verhelpen van aandoeningen zoals RSI en veel meer...

Op deze Powerball zit geen speedmeter, een versie met speedmeter is ook beschikbaar. Eventueel kan altijd later een losse speedmeter bijbesteld worden.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Gewicht0.364
SpeedcounterNee
LedlightsGeen
MateriaalHigh impact poly carbonate
TransparantJa
KleurTransparant
Gyro kleurGeel
Torque bij 10.000 Rpm14,6 Kg
RPM (getest)16600

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Autostart

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Prijs - Kwaliteit

Product Faqs

 

Stel een vraag

 • Kan er ook een speedcounter op de bal?

  Zeker, bij bijna alle Powerball's die zonder Speedmeter geleverd worden kun je er later (zelf) een gemakkelijk toevoegen.
   
  Let op: op de volgende Powerballs kun je geen speedcounter plaatsen: 

  • Pico
  • Techno
  How much this was helpful