Welkom !!

Verzending & bezorging

Verzending

Nadat de bestelling is geplaatst komt deze direct bij ons binnen. Wij werken met een geautomatiseerd systeem om alle bestelling zo snel en zo efficiënt mogelijk af te handelen. Indien de bestelling voor 16:00 wordt geplaatst dan wordt deze dezelfde dag nog afgeleverd bij het postkantoor. U heeft de bestelling dan doorgaans de volgende dag al in huis.

Zodra de bestelling op transport zit ontvangt u direct een email met daarom een Track & Trace code van Postnl (popup). Hiermee kunt u zien waar uw pakketje op dit moment is, alsmede van de verwachte tijd dat de postbode het pakket bij u aanbiedt.

Bezorgingen

In de meeste gevallen wordt een pakketje gewoon correct afgeleverd. Mocht het zo zijn dat u niet thuis was terwijl de postbode het pakket bij u probeerde af te geven dan heeft een briefje in uw brievenbus gekregen. Hier kan het volgende op staan vermeld:

  • Het pakket is bij de buren afgegeven. Er staat op het briefje om welk huisnummer het gaat.
  • Het pakket is weer meegenomen en zal de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden.
  • Er zijn inmiddels meerdere pogingen gedaan. U kunt uw pakket ophalen bij het vermelde postkantoor


Een briefje met een 'Niet-thuis-code' ontvangen?
Op het briefje staat een 'Niet-thuis-code' die je kunt gebruiken om in te loggen bij Postnl (popup), daar kun je dan precies aangeven hoe je het pakket wilt ontvangen of dat je het misschien zelf wel wilt ophalen bij het postkantoor.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Postnl. (popup)