Welkom !!


Powerball 450Hz super powerball
Heeft u last van, of symptomen die wijzen op het carpal tunnel syndrome?

De Powerball is wereldwijd bekend geraakt doordat het een goede manier is om het carpaal tunnel syndroom op te lossen. De Powerball is daarom een apparaat die u erg goed met bovenstaande problemen kan helpen. En dat al voor onder de 16EUR! De Powerball is een klein fitness apparaatje voor uw hand, armen en schouderpartij die erg leuk is om te gebruiken. Omdat het vooral leuk is hebben onze klanten er minder moeite om te revalideren en gaat dit dus veel sneller. Voor het carpale tunnel syndroom hebben wij diverse trainingsprogramma's. Er is al een Powerball verkrijgbaar vanaf 15,95EUR! Uw fysiotherapeut weet meer van onze producten en kan u het beste model aanraden.

Gelijk actie ondernemen? Hieronder is gedetailleerde informatie te vinden. U kunt natuurlijk ook direct een model uitzoeken.Carpaal tunnel syndroom

Welke problemen kan de Powerball verzachten en/of oplossen?

Carpaal tunnel syndroom Het carpale-tunnelsyndroom wordt veroorzaakt door beknelling van een zenuw. Deze zenuw loopt in het midden van de arm (zie illustratie) naar de hand toe. (nervus medianus) De zenuw komt uit in de onderarm ter hoogte van de pols. Dat is de carpale tunnel. Dit smalle kanaal wordt gevormd door handwortelbeentjes en een stevig peesblad tussen de pink en de duim. In deze tunnel lopen diverse 'buigpezen' van de vingers en de zenuw. Als je de zenuw zou willen voelen dan is dat de zachtste structuur in de carpale tunnel en het meest gevoelig voor druk.
De Powerball is wereldberoemd geworden doordat revalidatieartsen en fysiotherapeuten claimden dat de Powerball het carpale tunnel syndrome zou kunnen oplossen door gerichte trainingsprogramma's te volgen. Wij verkopen om die reden 40% van al onze Powerballs aan patiënten die revalideren.Wilt u een Powerball aanschaffen om uw carpaal tunnel syndroom op te lossen? Onze Powerball keuzehulp pagina is in dat geval een geweldig startpunt om een geschikt model te vinden.