Welkom !!

Recensies van onze klanten

Al onze klanten krijgen 5 dagen nadat ze hun bestelling hebben geplaatst automatisch een email van Stichting Webwinkelkeur waarin ze worden uitgenodigd om onze winkel te beoordelen. We zijn blij met alle reviews; van minpunten kunnen we leren en daarmee verbeteren, en van de complimentjes worden we natuurlijk altijd blij.

Beoordelingen via Stichting WebwinkelKeur

Rian (5 sterren)

07-07-2017

Snelle levering en goed product.

Marcel (5 sterren)

06-07-2017

Duidelijke website met handige keuze hulp. Product goed verpakt en snel geleverd. Powerball is van goede kwaliteit.

Eric (3 sterren)

06-07-2017

Uitstraling en beloftes doen veel beloven op de website van Powerballwinkel.nlEchter het begint al met de snelheid van het leveren van de bestelling. Deze is niet zoals beloofd , op de website, binnen een werkdag hier. Communicatie via e-mail en telefoon is ook bijna onmogelijk lijkt het.Als er wegens vakantie of leveringsproblemen een vertraging zou kunnen optreden lijkt het me logisch dat het dan ook kenbaar gemaakt zou worden.Uiteindelijk nog net binnen een week mijn bestelling in huis, i.p.v. binnen een werkdag (zoals belooft op de website) Wel netjes een kleine attentie met excuses ontvangen i.v.m. de langere levertijd.De bereikbaarheid i.v.m vragen en/of eventuele klachten, moet naar mijn inziens wel verbeteren. Dit zou voor zowel de klant als powerballwinkel een win-win situatie moeten zijn. Je voorkomt zo onnodige frustraties en kweekt daardoor ook meer goodwill en begrip in het geval dingen anders lopen.

- (3 sterren)

01-07-2017

Erg late bestelling. De website zegt voor 16:00 besteld morgen in huis. Mijn ervaring: voor 16:00 besteld 5 werkdagen later verzonden.

(4 sterren)

29-06-2017

Alles prima.

Anoniem (4 sterren)

24-06-2017

Ik heb het snel binnen gekregen en in goede orde. Ik vind de autostart echt handig. Opwinden en beginnen maar. Het is even wennen, maar daarna heb ik het al snel te pakken. Ik zit regelmatig achter de pc en vind dit een goede bezigheid om even mijn armspieren te ontstresssen.

Robert (5 sterren)

20-06-2017

Alles prima verlopen. Bedankt

P.A. Lefeber (4 sterren)

20-06-2017

Ondanks de vakantieperiode toch een snelle en correcte levering

Carola (5 sterren)

16-06-2017

Goede service, bestelling was een dag vertraagd maar kreeg direct bericht en een extraatje. Heel netjes dus. De Powerball zelf is super!

Pat (4 sterren)

08-06-2017

Duidelijke site ,goede info,snelle levering

Roel Jansen (4 sterren)

06-06-2017

Het is jammer dat er gebruik wordt gemaakt van PostNL in plaats van bijvoorbeeld DHL, omdat PostNL het pakketje nooit gewoon bij de buren afgeeft. Nou moet ik weer een halve dag vrij nemen om naar het postkantoor te kunnen.

Leen (4 sterren)

05-06-2017

Door een fout werd het bestelde product niet de volgende dag geleverd maar een dag daarna, maar de track&trace gaf geen status meer aan. Telefonisch kon ik geen contact leggen met deze webwinkel, de lijn was altijd bezet of het nummer was niet bereikbaar, ook op mail werd niet gereageerd zodat ik via de webwinkel keur een melding moest doen. Na die melding kwam er een mail en zou toch nog diezelfde dag alles geregeld worden zodat ik de bestelling de volgende zou hebben, inderdaad de volgende dag was de bestelling in huis, met extra goodies toegevoegd, waarvoor dank. Het is een betrouwbare webwinkel maar ik wil toch adviseren dat de webwinkel beter te breiken is middels telefoon en mail, als dat beter is als nu dan had deze winkel een dikke voldoende van mij gekregen.

(5 sterren)

05-06-2017

Vlotte afhandeling van de bestelling en netjes op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Cees (4 sterren)

29-05-2017

Powerball voldoet aan de verwachtingen

Roel (4 sterren)

25-05-2017

Prima levering

Kirsten (4 sterren)

13-05-2017

Ik had woensdag besteld en het zou donderdag bezorgd worden, alleen werd er niks bezorgd. Ik had geen niet thuis briefje in de brievenbus, dus wist ook niet wanneer het dan bezorgd zou worden. Gelukkig werd het vrijdag middag bezorgd.

Boukje Hofstee (5 sterren)

12-05-2017

snelle levering prima

Kethram (4 sterren)

08-05-2017

Ik bestelde op woensdag een Powerspin en bedacht dat het wel handig zou zijn om er ook meteen een reserve touwtje voor de Powerball die ik al bijna 10 jaar heb bij te doen. Na de bestelling ontving ik geen bevestiging per email, dus de volgende dag maar even gebeld of het goed was gegaan. Gelukkig was de bestelling goed doorgekomen, maar voldens de medewerker gaat het wel vaker mis met hotmail en gmail en kunnen ze niet vinden waarom. Later die dag kreeg ik wel een mailtje met de mededeling dat het pakketje was verzonden en de volgende dag bezorgd zou worden. Inderdaad, vrijdagmiddag werd het pakketje netjes op tijd gebracht. Helaas ontbrak het bestelde touwtje. Meteen gebeld, maar er werd niet opgenomen. Een Engelstalige boodschap melde eerst dat ik zou worden doorverbonden naar voicemail. Na een korte pauze kwam echter de boodschap dat voicemail was uitgeschakeld en de verbinding werd verbroken. Dan maar via het contact formulier op de website. Weer geen bevestiging per email. Het is inmiddels maandagavond. Vandaag een keer of 6 gebeld, maar er werd telkens niet opgenomen. Ook geen email ontvangen (ook niet in spam). Ik hoop maar dat ze het touwtje alsnog opsturen.De Powerspin bevalt overigens goed. Alleen jammer dat er wat scherpe randjes aan zitten, de afwerking had iets beter gekund.Update: dinsdag ochtend, kreeg zojuist een email dat er een pakketje is verzonden, volgens track&trace wordt het morgen bezorgd.Update: woensdag avond, zojuist het pakketje ontvangen. Tot mijn verbazing zat er veel meer in dan het vermiste touwtje: 4 touwtjes en een polsbandje en alsof dat nog niet genoeg was ook nog een mooi hoesje voor een powerball. Prima nazorg, hiermee hebben ze een paar extra sterretjes verdiend.

Maria (5 sterren)

06-05-2017

Conform afspraken snel geleverd. Ook helemaal tevreden met bestelde artikel.

Marco (5 sterren)

04-05-2017

Goede service. Vanwege de kennis en gebruikservaringen van hun producten wordt er goed advies gegeven.

Roland (5 sterren)

08-04-2017

Duidelijke, snelle goede communicatie. Levering wat later echter gecompenseerd met gratis items.

Reuver (5 sterren)

06-04-2017

Heel tevreden, er ging wat mis met de levering maar dit is super opgelost !

monique spil (5 sterren)

03-04-2017

ben heel tevreden vrijdag besteld zaterdag al in huis

Michael (5 sterren)

02-04-2017

Heel tevreden! Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik geen bevestigings mail, maar na even gebeld te hebben met het bedrijf boden ze hun excuses aan en kreeg ik zelfs een klein presentje. Ik zou hier zeker weer bestellen.Erg goede klantenservice noem ik dat!

thijs (4 sterren)

28-03-2017

huisnummer stond niet op het adreslabel. maar al bij al nog goed gekomen!! zeer vriendelijke dienstverlening!

(5 sterren)

25-03-2017

Heel tevreden. Door eigen fout besteld zonder huisnummer te vermelden. Werd netjes gebeld. Daarna is de bestelling verder verwerkt en kreeg ik het pakje de dag erna thuis.

Ferry Dekker (4 sterren)

23-03-2017

Duidelijke aanwijzingen op de site en snelle en goed verpakte levering van de bestelling. Klasse.

Nicole (5 sterren)

20-03-2017

Hele snelle levering

Jurjen (5 sterren)

20-03-2017

Zeer tevreden. Prettige en snelle communicatie per email gehad toen ik een vraag had. Goede service en natuurlijk een geweldige Powerball ontvangen, met autostart en valbestendig. Dit cadeau is op een verjaardag door bijna iedereen vol enthousiasme uitgeprobeerd!

Annemieke (5 sterren)

18-03-2017

Zeer tevreden, vlotte levering, degelijk product.

Dhr Schmitz (5 sterren)

13-03-2017

Uitstekende service. Ze hadden perongeluk de zending te laat verstuurd, als goed maker kreeg ik er een zakje bij waar ik mijn powerball in kan opbergen. Dat noem ik dus nog eens klant gericht. Zal zeker nog eens een bestelling doen of anderen adviseren om bij jullie te bestellen.

(5 sterren)

09-03-2017

Snelle en juiste levering

(0 sterren)

03-03-2017

rapide et sérieux , je recommande :-)

Iurman c (5 sterren)

02-03-2017

Very fast and perfect... thanks

(0 sterren)

02-03-2017

vraiment parfait, rapide et sérieux ... merci

John (3 sterren)

28-02-2017

Did not live up to expectation

Lennart Vansieleghem (1 sterren)

27-02-2017

Ten eerste kreeg ik geen bevestigingmail dat mijn aankoop geslaagd was, terwijl ze die wel beloofden na aankoop. Ik heb gebeld naar het Belgische telefoonnummer waarop ik automatisch werd doorverbonden naar het gsm-toestel van een Nederlandse mederwerker. Door naar het buitenland te bellen zal ik waarschijnlijk aan extra kosten voor gsm-verbruik liggen. Dat terzijde melde jullie collega me aan de telefoon dat mijn aankoop die op woensdag rond 14.50u voltooid was hoogstwaarschijnlijk donderdag, zoals beloofd bij aankoop, of misschien ten laatste vrijdag ging worden geleverd. Intussen zijn we maandochtend halftwee en heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Deze was bedoeld als verjaardagscadeau voor een feest waar ik vandaag naartoe moest dus ik moest met lege handen daarheen trekken. Uiterst slechte ervaring.

Gerben Gouweleeuw (4 sterren)

24-02-2017

Bestelling snel geregeld ! Dikke duim omhoog !

Helen (5 sterren)

23-02-2017

Snelle reactie en snelle levering

irene (5 sterren)

03-02-2017

Ik maak een account aan en ik geef een factuuradres en een verzendadres op . Wat gebeurt er wordt na een belletje van mijn kant dat de bal NIET naar de factuuradres moet maar naar verzendadres, blijkt dit toch niet te gaan! Eert wed mij verteld bestelling is al weg, dan krijt u het overmorgen op verzendadres word het toch op factuuradres bezorgd waar ik zeker weet dat daar niemand thuis is.Ikheb daarna ook geen reactie meer gekregen op mijn mail

Ids (4 sterren)

03-02-2017

Duidelijke website, snelle levering. Prima webshop.

RJ (5 sterren)

03-02-2017

supersnel

Mike (5 sterren)

30-01-2017

Prima winkel, snelle levering

(4 sterren)

30-01-2017

Prima levering, lekker snel.

Jan (5 sterren)

29-01-2017

Uitstekende service !!

Ap (5 sterren)

23-01-2017

Een duidelijke site en alles wat op de site staat klopt. De powerball de volgende dag inderdaad in huis in een goede verpakking. Top

Ramon (5 sterren)

16-01-2017

zeer goed product, snel geleverd, eerlijke voorraadindicatie voor niet leverbare zaken. Zeer tevreden

jvA (4 sterren)

15-01-2017

Goed product en snel geleverd, zakje voor Poerball kon minder stug materiaal zijn.

Mark (5 sterren)

14-01-2017

Zoals gebruikelijk werd mijn bestelling de volgende dag goed verpakt thuisbezorgd.

Koen schenk (5 sterren)

14-01-2017

Powerbal besteld site geeft goede informatie over de verschillende powerbal lsa. Die zelfde middag een mailtje met track en trace. Daarbij ook nog de mededeling dat het linkje vaak pas na 8 uur savonds werkt. Deed het gelijk all Volgende dag powerbal in huis Niks over te klagen. Nog geen ervaringen met aftersales dus daar kan ik niets over zeggen

Atie Blaas (5 sterren)

12-01-2017

Maandag besteld , dinsdag al in huis!!

erik (5 sterren)

02-01-2017

Binnen 24 uur ontvangen

Stevens (4 sterren)

01-01-2017

Goed advies en snelle levering

(4 sterren)

30-12-2016

Het is prima verlopen, maar ik miste een bevestiging van de bestelling.

Koen (4 sterren)

27-12-2016

Goed, hoewel mijn pakket door een foutieve adressering eerst niet was toegekomen, hebben de mensen van powerballwinkel.nl het pakket zonder extra verzendkosten terug opgestuurd.

Marion (5 sterren)

26-12-2016

Snel verzonden.

J hagar (5 sterren)

24-12-2016

Hele leuke en fijne bal

Pieter Martens (5 sterren)

23-12-2016

Heel tevreden. Super snelle service. Alles mooi verpakt

(5 sterren)

23-12-2016

Erik (5 sterren)

22-12-2016

Soepel bestelproces, gemakkelijke betaling, en snel geleverd. Weliswaar een dagje later door het versturen van een brievenbuszending maar dat ligt volledig aan de drukte bij PostNL in deze periode. Kortom: een aanrader om hier je Powerball artikelen te bestellen!

vonckx sandra (5 sterren)

22-12-2016

zeer snelle en correcte service

Guus Scholten (5 sterren)

18-12-2016

Ik heb telefonisch contact gehad en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kreeg ook een presentje voor het ongemak omdat er iets niet goed was gegaan. Geweldige service.

Teus Hardeman (4 sterren)

18-12-2016

Tevreden over de snelle levering maar er zou een Nederlandse handlijding bij wezen Teus

Jeremiah (5 sterren)

17-12-2016

Binnen 2 dagen was mijn pakketje netjes bij me thuis afgeleverd!

Ron (4 sterren)

12-12-2016

Gewoon netjes en optijd geleverd.

(4 sterren)

08-12-2016

Snelle en goeie service.

AcCeSsGoA (5 sterren)

08-12-2016

Zeer tevreden, product snel in huis!!!

Aad van Duin (4 sterren)

03-12-2016

Snel en netjes afgeleverd

angelique kramer (4 sterren)

01-12-2016

Snel geleverd volgende dag al in huis. ..

Ton (5 sterren)

24-11-2016

De bestelling is snel geleverd

Jaap (5 sterren)

21-11-2016

Enorm goed geholpen aan de telefoon. Product is mooi verpakt en bevalt goed.

Marijke (4 sterren)

21-11-2016

Voor 4 uur bestellen is inderdaad de volgende dag in huis

jos (4 sterren)

19-11-2016

Conform afspraak

Rick (5 sterren)

11-11-2016

Super service toen er wat fout was gegaan met de bestelling had ik er gelijk naar gedraagt binnen 10 min antwoord en kreeg er nog een extraatje bij. Super ga zo door

Alex van der Kemp (5 sterren)

07-11-2016

Goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Peter Boersen (4 sterren)

07-11-2016

Hele snelle levering

Damon (5 sterren)

05-11-2016

Awesome purchase

Robert Croese (4 sterren)

05-11-2016

De PowerBall werd volgens afspraak op tijd geleverd. Ook in de juiste verpakking, dikke enveloppe. Een apparaat met voldoende informatie over de werking. Handig dat de Powerball digitaal, de tijd van instelling geeft en de toerental per cyclus. Wel Jammer dat er geen duiding is van opgewekte centrifugale krachten.

mika kool (5 sterren)

30-10-2016

supersnelle bezorging

Bart (5 sterren)

29-10-2016

Zeer tevreden met de service en het product. Ik kreeg in eerste instantie het verkeerde model bal opgestuurd, maar dit werd na een telefoontje direct en zeer vriendelijk opgelost, en ik kreeg ter excuses zelfs een paar extra accessoires. Bovendien is deze powerball van hoge kwaliteit - geen goedkope namaak hier!

Petar (5 sterren)

28-10-2016

Makkelijk om te bestellen en meteen verzonden.

Boel003 (5 sterren)

03-10-2016

Heel tevreden.

Willem Vogel (5 sterren)

03-10-2016

Helemaal top zelfs een compensatie omdat het wat langer duurde.

Henk (5 sterren)

29-09-2016

Uitstekende snelle levering.

Willy Disk (5 sterren)

27-09-2016

powerballwinkel.nl S'avonds besteld. S'avonds betaald. Pakketje is volgende dag aangekomen. Netjes en secuur verpakt. Uitstekend. Zeer positief.

Mark (5 sterren)

23-09-2016

Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Stien (5 sterren)

22-09-2016

snel en correct

Hans Doijer (5 sterren)

09-09-2016

Snelle levering, degelijk verpakt, prima powerballen

Ad (4 sterren)

08-09-2016

Alles Ok. Op vragen werd geantwoord. Powerball snel in huis.

Dennis Tichelaar (5 sterren)

06-09-2016

Ze komen goed hun beloofden na. Leveren op de tijd die ze zeggen of wordt aan gegeven. En product is van goeie kwaliteit.

Hb (4 sterren)

05-09-2016

Zeer snel in huis, duidelijke website.

Frits (5 sterren)

03-09-2016

Snelle levering . Prima touwtjes

Share-board de nieuwe manier van samenwerken (4 sterren)

01-09-2016

Makkelijk en snel besteld. Snel in huis

Ben Vermeulen (4 sterren)

29-08-2016

Prima conform afspraak geleverd! Betrouwbaar dus.

Martin Carbo (5 sterren)

29-08-2016

Snelle levering. Een prachtig product dat ik op aanraden van de fysiotherapeut heb gekocht,

Thijs (1 sterren)

29-08-2016

Het product is prima, de site waarop het product wordt verkocht echter niet. De website verstuurt na het aanmaken van een account je wachtwoord in plain text naar je toe, dit is een erg slechte gewoonte. Daarnaast is de pagina waarop een account word aangemaakt niet beveiligd met https, wat ervoor zorgt dat je adresgegevens, wachtwoord en bestelgegevens in plain text worden verstuurd. Dit betekent dat iedereen dit kan afluisteren.

Hehe (4 sterren)

08-08-2016

Goed contact, snelle levering.

johan hofhuis (5 sterren)

08-08-2016

Door omstandigheden was de levering wat later, dit is keurig opgelost.

Sjoerd (5 sterren)

07-08-2016

Super! Snel het probleem opgelost. Powerball werkt goed!

Theo. (4 sterren)

04-08-2016

Ik had nog nooit van een "Powerball" gehoord, maar al googelend naar "oefenballetje voor pols klachten" kwam ik al snel op jullie site terecht. Dankzij de handige keuzehulp was het eenvoudig om het juiste type bal te bestellen. Meteen maar een "Skrunch" er bij gekocht voor aanvullende oefeningen. Snelle levering (1 dag). Ik ben erg tevreden .

Edwin Coelers (5 sterren)

04-08-2016

Prima levering!!

Michel (5 sterren)

29-07-2016

Heldere communicatie, snelle levering, het product was goed verpakt.

H&M (5 sterren)

22-07-2016

Snelle levering, pakketje is goed, milieuvriendelijk en veilig verpakt en keurig afgeleverd.

Rob (4 sterren)

18-07-2016

Eerste bestelling bij deze winkel. Na de bestelling kreeg ik geen ontvangst bevestiging, dus dacht ik dat het niet goed zat, opgelicht was. Bleek dat deze mails in mijn Outlook spambak terecht waren gekomen. Gelukkig kreeg ik na 1 dag een mail dat de bestelling onderweg was. In goede orde ontvangen. Dus goed. Bij de levering was verder als goodies een speedmeter gevoegd, die op de powerball gezet kan worden en ook een 'skrunch' bal waarin je kan knijpen, een soort van stress bal. Tevreden dus!

John (4 sterren)

17-07-2016

Tevreden, binnen de gestelde aflevering had ik het artikel in huis. Het artikel is bij bezorging ook heel gebleven.

Familie van Buren (5 sterren)

16-07-2016

Goede klantenservice, keurige afhandeling.

Kevin (5 sterren)

16-07-2016

Netjes te woord gestaan. Snelle levering.

J.W. (5 sterren)

03-07-2016

Snelle levering, gekregen wat ik besteld heb

Wiebe westerhof (5 sterren)

27-06-2016

Vrijdag besteld zaterdag in huis, keurig verpakt! Top!

Jeroen (5 sterren)

27-06-2016

Eerst kreeg ik duidelijke en uitgebreid antwoord op mijn vragen via de chatfunctie op de website. Daarna de Powerball besteld (site werkt overigens erg fijn). En die was de volgende dag al binnen netjes en goed verpakt in een enveloppe met bubbeltjesfolie. Hele goeie service!

Jeff (5 sterren)

18-06-2016

Heel snel. Prima!

H.B. Peters (5 sterren)

16-06-2016

Zondag besteld en dinsdag al in huis.

Martin (5 sterren)

05-06-2016

Snel geleverd, en de vraag die ik had werd snel en goed beantwoord.

Peter S (5 sterren)

30-05-2016

Mijn vraag werd direct via de chat optie direct beantwoord, vervolgens besteld en de volgende dag al in huis, geweldig.

k.verhage (5 sterren)

27-05-2016

Gewoon goed! Bestelling netjes de volgende dag geleverd.

Ronald (5 sterren)

18-05-2016

Snelle levering, alles goed verzorgd.

GJK (5 sterren)

16-05-2016

Netjes geleverd binnen enkele dagen Geen verdere op of aanmerkingenG

A.flach-de Man (5 sterren)

16-05-2016

Uitstekende ervaring snelle levering

Cor (5 sterren)

15-05-2016

Keurig op tijd geleverd en op de hoogte gehouden van de levering, ook netjes met retour label/informatie er gelijk al bij mocht het product toch niet goed zijn.

Chris (5 sterren)

12-05-2016

Snel geleverd en product voldoet aan verwachtingen. Top!

Brokkentopper (5 sterren)

12-05-2016

snelle levering

karin (5 sterren)

12-05-2016

bijna net zo snel geleverd als de snelheid van de powerball ;)

Hans (4 sterren)

01-05-2016

Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering via postnl.

Sander (5 sterren)

30-04-2016

Eind van de middag besteld. Half uurtje daarna gebeld met een vraagje voor aanvullende info zodat toch die dag nog verzonden kon worden ook al was de bestelling officieel al te laat

Dominic Rothinger (4 sterren)

26-04-2016

Snelle levering, goed werkend product. Website mag meer aandacht besteden aan goede voorbeeld filmpjes.

Joooow (5 sterren)

14-04-2016

Fantastisch

Henny van Ommen (5 sterren)

08-04-2016

Snelle levering

DJEPH (5 sterren)

04-04-2016

nette levering, product zoals gewenst

Wassenburg (4 sterren)

02-04-2016

Heel tevreden, goed product en snel in huis.

Tom Hegeman (5 sterren)

01-04-2016

Zeer tevreden, na de bestelling een track-and-trace code gekregen en de powerball was erg goed verpakt.

William van Oers (5 sterren)

30-03-2016

Super geholpen en behandeld op elk vlak!!!

M. Delaere (5 sterren)

28-03-2016

Donderdag besteld, vrijdag in huis (BE). Snelle levering, mooi verpakt en alles tip top in orde! Heel fijne ervaring.

Lars (5 sterren)

26-03-2016

Ging allemaal lekker snel! Goede producten!

Pq\aul (5 sterren)

13-03-2016

snelle levering.

Rick (5 sterren)

29-02-2016

Snelle levering

aad (4 sterren)

25-02-2016

prima verzorgt

Kay (5 sterren)

22-02-2016

Snelle Levering, goed en kundig advies

D. Thurmer (5 sterren)

21-02-2016

Zeer vriendelijk en professioneel. Snelle levering. Erg tevreden

Minnema (5 sterren)

24-01-2016

Supersnelle levering!

LW (5 sterren)

21-01-2016

Prima bestellingsafhandeling en snel geleverd.

Francine van Remunt (3 sterren)

17-01-2016

Ik kan helemaal niets met het spul. De Powerball wil maar geen snelheid krijgen. Ook starten met een apparaatje werkt bij mij niet. k stuur het spul terug!

Hans Doijer (5 sterren)

14-01-2016

Snelle levering, powerball goed verpakt

Van Pul Birgit (5 sterren)

13-01-2016

Eens je ermee weg bent, werkt het perfect

Jim Verbeek (5 sterren)

08-01-2016

Geweldig. Supersnel met reageren op vragen via mail. Zeer goed advies gekregen... Nu een PowerBall Autostart V2 pro liggen voor revalideren na een val met de scooter.

Tineke (5 sterren)

04-01-2016

Na alle informatie te hebben gelezen (er was erg veel keuze), heb ik een powerball besteld. Ik ben er erg blij mee. Levering was snel en correct. Mijn polsklachten worden al geleidelijk minder en dat al na enkele dagen.

Joost (5 sterren)

25-12-2015

Prima en zeer snelle afhandeling.

Peter (5 sterren)

22-12-2015

Snelle levering! En het product is zoals verwacht top.

R.J. van der Rassel (5 sterren)

19-12-2015

Alles snel en goed verlopen

Samantha (5 sterren)

14-12-2015

Het is een kadotje dus niet voor eigen gebruik, maar de bestelling kwam heel snel binnen en heb hem een mooi kado verpakkinkje kunnen geven! bedankt!

Smits (5 sterren)

07-12-2015

Geweldig wat een snelle levering zelfs de dag voor sinterklaas avond toppie

Joke Vlijm (5 sterren)

05-12-2015

Snelle levering. Klantvriendelijk. Ik had niet het juiste artikel besteld. Kreeg telefonisch goed advies over wat het beste te bestellen. Het bedrag van het teruggestuurde artikel werd vlot weer teruggestort op mijn rekening.

van praag (5 sterren)

03-12-2015

levering goed product ziet er netjes en goed uit allen geen beschrijving hoe het werkt

Leonie (5 sterren)

30-11-2015

Vriendelijke service, duidelijke website en snelle afhandeling. Bedankt

Jasmien Bussé (5 sterren)

29-11-2015

heel snelle levering en enorm vriendelijk!

JMM meiland (5 sterren)

28-11-2015

Het product werd na bestelling direct bevestigd door het bedrijf en de dag erop al werd medegedeeld dat het verzonden was en te volgen. Precies op tijd (<17-19u>) kwam het ook aan. Goed gedaan

Boudewijn (5 sterren)

23-11-2015

Gewoon prima! Snelle levering, goed assortiment powerballs.

Wessel van Renswouw (5 sterren)

15-11-2015

De bestelling was binnen 1 dag al bezorgt.

At (5 sterren)

15-11-2015

Prima! Snelle en correcte verzending. Helemaal tevreden!

Eric (5 sterren)

14-11-2015

Prima service

Peter (5 sterren)

12-11-2015

Snel en goede service. Ik was ze mijn huisnummer op te geven en toen belde ze me op om dit alsnog te krijgen. Echt top.

Bart (5 sterren)

09-11-2015

Keurige webwinkel en blij met mn Powerball, top! Bart

mppnwk (5 sterren)

07-11-2015

Alleen maar 2 powerballbags besteld maar wel zeer vlotte levering. Powerballs zelf bij spierbal.nl besteld. Sperbal.nl is af te raden als webwinkel veel duurder geen communicatie geen track en trace en heeft een week nodig je bestelling uit te leveren. Volgende bestelling gaat voortaan via powerballwinkel.nl

J. Belt (5 sterren)

18-10-2015

Duidelijke communicatie via de website/e-mail, daarnaast was de Powerball netjes op tijd geleverd. Erg tevreden over hoe de bestelling is afgehandeld.

Steven Snoeijen (5 sterren)

10-10-2015

snel en degelijk

Agabek (5 sterren)

04-10-2015

Ik had geen ervaring met het product en belde daarom voor advies. Ik werd goed geholpen en het product is ook zeker naar wens.

Frits van Leeuwen (5 sterren)

18-09-2015

Snelle en correcte levering perfect geholpen. Hartelijk dank hier voor.

Gunther W. (5 sterren)

13-09-2015

Donderdag avond besteld op Powerballwinkel.nl, zaterdag namiddag ontvangen in België. Geweldig! (Het model was nog niet beschikbaar op de Belgische site)

Robert (5 sterren)

31-08-2015

Prima service en snelle levering.

erwin (5 sterren)

28-08-2015

Overzichtelijke website, snelle levering.

M. RIjpert (5 sterren)

13-08-2015

Duidelijke website, vlotte levering

Martijn Kuypers (5 sterren)

02-08-2015

Beste ervaring die ik ooit gehad heb met een webshop! Uitstekende hulp in de chat , speciaal voor mij een half uur gewacht met orders verzenden zodat ik men bestelling kon plaatsen , en een leuke verrassing bij de levering! Powerball ziet er goed uit ! Kan er nog niet zoveel van , haal maar 7000 rpm maar leuke gadget! Aanrader voor iedereen die powerballs zoekt! Levering naar belgië was voor mij zelfs binnen de 24h ! Top top top!!

Jeroen (5 sterren)

13-07-2015

Verkeerde powerball ontvangen. Kan gebeuren. Had snel nieuwe nodig ivm vakantie. Na contact opnieuw besteld. Kreeg ik de volgende een prachtig cadeau plus retourenvelop erbij. Dat is nog eens snelle en goede service!!

Remco (5 sterren)

28-06-2015

Geweldige service, snel ook!

Hans (5 sterren)

22-06-2015

Snel

Rene (5 sterren)

19-06-2015

Zeer snelle levering ! Ook een dikke pluim voor het meedenken over mijn bestelling. Ik had naast een (top-model) powerball ook een hardcase besteld. Deze bleek maar nét te passen, wat ik niet had opgemerkt. Dit schijnt overigens wel op de site vermeld te worden, maar door mij over het hoofd gezien. Voor de zekerheid hadden ze toch maar een passende softcase meegestuurd zodat ik m'n powerball sowieso goed kon opbergen. Mijn dank daarvoor ! Helemaal goed !!!

E. Jansen (0 sterren)

19-06-2015

Wegens een defecte counter gebeld met de helpdesk. Ik werd uitstekend geholpen en een dag later had ik de nieuwe counter al in huis. Inclusief een leuke verrassing! Dat noem ik service!!

Hans Doijer (5 sterren)

16-06-2015

Zeer goed- Razendsnelle service en duidelijke website.

de Graaf (5 sterren)

15-06-2015

Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en ik kreeg keurig een mailtje met de voortgang, zodat ik precies kon volgen wanneer hij onderweg was. De powerball zat verpakt in een dikke bubbeltjes envelop. Ik had verwacht dat hij wel in een doosje ofzo zou komen, maar dit werkte ook goed. Product werkt uitstekend en ben er zeer content mee.

Niwb3 (5 sterren)

09-06-2015

Goed verpakt en snel geleverd. Niks op aan te merken

Guylherme van Bemmel (5 sterren)

08-06-2015

Super bestelling en een super helpdesk. Powerball werkt uitermate naar behoren. In het begin redelijk lastig maar naarmate tijd verstrijkt, krijg je het al gauw in de polsen.Kreeg zelfs gratis start touwtjes als cadeau! :)

Marcel (5 sterren)

08-06-2015

Duidelijke website, snelle levering.

WNN (5 sterren)

07-06-2015

Zeer uitstekend winkel! Mijn vraag wordt heel snel beantwoord! Ik heb mijn vrienden hierop gewezen. Blij met bestelling, ik doe hier oefening mee!

Petit (5 sterren)

02-06-2015

Snelle levering

A. Van Straaten (4 sterren)

01-06-2015

Correcte levering

paul (5 sterren)

31-05-2015

Gewoon snel

jac (3 sterren)

26-05-2015

Supersnelle levering

H. Jansen (5 sterren)

22-05-2015

correcte levering!

Philippe (4 sterren)

20-05-2015

Prima spul, late levering

Ada (5 sterren)

19-05-2015

Goede service snelle levering

robin (4 sterren)

18-05-2015

Snelle levering.

gydo (3 sterren)

16-05-2015

Erg blij met met besteling Powerball is een aan rader zelfs als je hem besteld heb is hij snel in huis ik had de pech dat ik dag langer moest wachten wegens hemelvaart dag maar ben tevreden dikke duim

John (5 sterren)

14-05-2015

Uitstekend product. Precies wat ik ervan verwachtte. Wellicht voor de twijfelaar onder u, kies het model met autostart! Had ik dit eerder geweten had ik dat ook gedaan......achteraf is men vaak (heel) wijs.

D.Rugebregt (4 sterren)

12-05-2015

goed

A. de Greef (4 sterren)

02-05-2015

snelle correcte levering

patrick meersman (5 sterren)

28-04-2015

Snelle levering!

Erwin (4 sterren)

11-04-2015

Prima winkel, product kwam snel binnen en is zoals beschreven.

Wouter F. (4 sterren)

11-04-2015

Duidelijke webwinkel zonder poespas. Bestelproces is simpel en je krijgt wat er gezegd wordt.

Ivar zoon (4 sterren)

06-04-2015

Levering te laat. Weinig informatie krijg je erbij. Handleiding die is meegeleverd is meer een marketing boekje van wat je nog meer erbij kunt kopen.

Jessica (4 sterren)

01-04-2015

Een goede ervaring met Powerballwinkel

Van Walle Pascal (5 sterren)

29-03-2015

100 % Blij ... kwaliteit en perfect dienst ... Dank u !!!!

S Pool (5 sterren)

27-03-2015

Hele goede service, helemaal blij met de aankoop. :-)

Theo (5 sterren)

27-03-2015

Duidelijke website, goed product en vlotte levering

joris (5 sterren)

23-03-2015

OK

Hein (5 sterren)

19-03-2015

Goed product, veel keuze, goede prijs en een snelle levering

ballet benny (5 sterren)

19-03-2015

zeer goed

Edwin (4 sterren)

12-03-2015

goede informatie voorziening en snel

Orion (5 sterren)

09-03-2015

Jammer dat je na 16.00 uur een dag langer moet wachten, maar verder prima

Sabine (5 sterren)

08-03-2015

Rond 17u besteld en anderhalve dag later op bestemming in België. Rond het doosje zat een beschermingsbriefomslag met daarin een klein cd-tje en korte handleiding. Graag in toekomst uitleg over de speedmeter . Een positieve ervaring.

Anje Koop (4 sterren)

06-03-2015

Erg tevreden over alles!

Auke de Vries (0 sterren)

05-03-2015

Website is vlot te overzien, aankoop proces helder en daarna in no-time bezorgd.

Jordi Lieuwen (5 sterren)

02-03-2015

Niks op aan te merken. Goede service.

Auke de Vries (5 sterren)

02-03-2015

Snelle service, makkelijk bestellen en bij vragen krijg je tenminste antwoord.

Wijnand (5 sterren)

27-02-2015

Prima product en prima service.

Bart (5 sterren)

26-02-2015

Zeer snelle levering!!

Marjolein (3 sterren)

12-02-2015

Mijn bestelling kwam een dag later dan verwacht, omdat het pakketje bij Postnl was blijven liggen. De klantenservice van de webwinkel reageerde meteen op mijn email over de bezorging en hield mij op de hoogte van wat er aan de hand was.

Henk (5 sterren)

10-02-2015

Snelle levering, goede info.

Geert (4 sterren)

07-02-2015

Perfect. Jammer dat de website nog niet helemaal klaar is.

Henrik (4 sterren)

06-02-2015

Prettige ervaring. Hierom geen klantencontact nodig. Een aanrader, zowel qua product als webshop.

Arlette (4 sterren)

02-02-2015

Bezorging duurde dag langer, verder geen aan- of opmerkingen

power ball (4 sterren)

31-01-2015

top

Tessa (5 sterren)

30-01-2015

Prima, duidelijke site. Snelle service zoals beloofd: meteen de dag erna bezorgd!

Wouter Dielissen (5 sterren)

30-01-2015

Zondagavond besteld en snel geleverd. Goed verpakt en leuk dat er een Nederlandstalige omschrijving is toegevoegd van Powerballwinkel zelf. Ik had de carbon case erbij besteld, alleen lijkt die te klein voor de bestelde powerball, dat is wel jammer, krijg die er niet fatsoenlijk in of de rubberen rand schiet los.

Rene (5 sterren)

29-01-2015

Prima service, binnen 1 dag een reactie op mijn mail. Verpakking viel mij tegen, geheel werd in een stevige envelop verstuurd, verpakking Powerball was ingedeukt. een doosje was in mijn optiek beter geweest. Ben tevreden!!

Joris (5 sterren)

23-01-2015

ok hoor!

Age Hoekstra (5 sterren)

22-01-2015

snelle levering van mijn powerball en snelheids meters ben heel blij met mijn powerball 's , ik heb er nu 4 waaronder 2 pico

Willem Leereveld (5 sterren)

16-01-2015

Duidelijke site met goede contactmogelijkheden (zowel telefonisch bereikbaar als op locatie te bezoeken). Na de levering nog gebeld voor een technische vraag en direct en met helder uitleg geholpen!

marcel boot (5 sterren)

16-01-2015

precies zoals je hoopt. bestellen is makkelijk en afleveren gaat supersnel. Er valt niets meer te wensen, toch?

Michiel Lexmond (5 sterren)

12-01-2015

Snel antwoord op vragen over reserve onderdelen via de online chat. Snelle levering voor een prima prijs.

R. Reijnders (3 sterren)

11-01-2015

Levering prima, alleen werking niet goed. Heb ervaring met powerballs op fitness, maar deze krijg ik niet goed aan het draaien.

Maarten (4 sterren)

10-01-2015

Duidelijke website, en zeer snelle levering. Prima!

Manuel (5 sterren)

10-01-2015

Snel geleverd , goed verpakt, zeer tevreden.

Martin (5 sterren)

03-01-2015

Zeer klantvriendelijk, goed en snel geleverd zelfs rond feestdagen!

Sjef Janssen (5 sterren)

02-01-2015

goede service

Manuela (5 sterren)

28-12-2014

Super service, vlot en vriendelijk. Snelle levering.

M. Post (5 sterren)

25-12-2014

Zeer positief over deze webwinkel, 4dagen voor de kerst besteld en toch gewoon volgende dag in huis!! Natuurlijk ook kudo's voor TNT post ;-)

Joen (5 sterren)

20-12-2014

Uitstekend ervaren, vooral nadat Albert Heijn het pakket heeft kwijtgemaakt en PostNL duidelijk heeft laten merken nog in het PTT tijdperk te zitten. Powerballwinkel.nl heeft er zeer significante moeite in gestoken om dit probleem op te lossen en daar ben ik nog steeds van onder de indruk. Dit valt ver buiten mijn verwachtingen. Top gedaan! En een mooi produkt!

Th (5 sterren)

19-12-2014

Gekocht voor mijn man voor onder de kerstboom dus nog niet uitgepakt want het ligt nog onder de kerstboom. Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Charlotte (4 sterren)

19-12-2014

Snelle levering, zelfs in België en met een stakingsdag tussen.

Astrid (3 sterren)

18-12-2014

makkelijke site zeer snelle levering 1 dag later in huis

Peter (4 sterren)

14-12-2014

Over Nazorg kan ik atuurlijk niets zeggen. Verder werken de producten gewoon zoals het moet en dat is altijd goed. Ik vond de klantenservice heel erg goed!

jwb258 (0 sterren)

11-12-2014

Heb nu al vaker besteld. Snelle levering en goede prijzen! Aanrader!

C. Schoenmakers (4 sterren)

11-12-2014

Nette correcte en Snelle levering met veel zorg (Enveloppe/Bubble plastic) tegen beschadiging van het product

Peter Vandecasteele (5 sterren)

08-12-2014

Heel goede ervaring! Het artikel werd zelfs vroeger geleverd dan vermeld op de site. We werden via mail perfect op de hoogte gehouden van de verwerking van onze bestelling. Prijs/kwaliteit voldoet de powerball aan onze wensen.

Bouman (5 sterren)

08-12-2014

Veel keus, snelle levering en goede website.

van Summeren (4 sterren)

07-12-2014

Overzichtelijke site, snelle levering. Conform condities dus ok.

Hein (5 sterren)

04-12-2014

Top, als omschreven, goede prijs en supersnelle levering.

sylvia vermaas (5 sterren)

30-11-2014

Snelle le ering helaas kan ik het product niet uit proberen ivm dat het een sinterklaas kado is

esther (5 sterren)

29-11-2014

mijn bestelling kwam 1 dag later dan verwacht, ik werd keurig opgebeld met uitleg waardoor dat kwam. helemaal top!

V. van Wichen (5 sterren)

25-11-2014

Heldere webshop vandaar de hoge klantvriendelijkheid. Super snelle levering. TOP Dus!

Janny (5 sterren)

25-11-2014

Keurig verzorgd en heel snel. Bedankt!!!! Janny Florusse-Lubbe

Lucas (5 sterren)

24-11-2014

Product snel ontvangen, goed verpakt met extra folie.

Gee (5 sterren)

24-11-2014

Super snelle levering, deze is keurig te volgen via track and trace. Netjes verpakt en goede service. Beter kan niet, echt een aanrader!

Chiel (5 sterren)

20-11-2014

Levertijd: Binnen 2 dagen na mijn bestelling had ik mijn product binnen, na 1 dag kreeg ik een email dat het pakket verzonden was met een volgcode voor de leverancier.Kwaliteit: Er wordt een goede kwaliteit producten geleverd die na een lange tijd nog goed blijven werken, een half jaar geleden had ik al eens iets besteld en het werkt nog steeds, en ik gebruik het bijna elke dag.Over het algemeen ben ik erg tevreden.

M Jochem (5 sterren)

18-11-2014

snelle levering! prima

SA (4 sterren)

17-11-2014

super klantenservice!

Kevin van den Brande (5 sterren)

13-11-2014

Snel geleverd (volgende dag al) ook al stond de voorraad op 0.

Kenny (4 sterren)

07-11-2014

De bestelling was de dag er na hier top dusKenny

Toonruis (4 sterren)

06-11-2014

De powerball die ik ontving deed het niet goed. Zonder problemen kon ik deze ruilen voor een goed exemplaar. De service was goed, maar je wilt natuurlijk meteen een goed werkend exemplaar

anja mastbooms (3 sterren)

01-11-2014

moet het gebruiken voor een revalidatie van schouder werkt echt spieren werken goed mee

Olimulder (4 sterren)

31-10-2014

Prima winkel, snelle levering zoals aangegeven op de website. Geen ervaring met nazorg en garantie

Dinand (0 sterren)

30-10-2014

Ik heb zelf geen ervaring met de nazorg en garantie, maar ben tot nu toe dik tevreden.

Joeri (5 sterren)

23-10-2014

Zeer snelle levering, kwalitatief goed product.

Kim (4 sterren)

20-10-2014

De levering was ongelooflijk snel. Ik woon in België en had de dag nadien mijn bestelling al binnen. De producten zijn de echte powerballs, dus dat is ook ideaal!

JJ (5 sterren)

20-10-2014

zeer vriendelijke klantenservice!!!!

Eric (5 sterren)

19-10-2014

Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen ook zonder account aan te maken. Snel geleverd.

Perry (4 sterren)

17-10-2014

Goede Ervaring .

Maarten (5 sterren)

16-10-2014

Goede klantenservice

Kars (4 sterren)

16-10-2014

Snelle levering naar België (1 dag)

anoniem (4 sterren)

16-10-2014

Goede service en vriendelijk

Post (4 sterren)

13-10-2014

100% tevreden over levering en product beschrijving werkwijze summier bijgeleverde dvd geen goede kwaliteit en onduidelijk

Margo (4 sterren)

12-10-2014

Woensdagavond (na 16.00 uur) besteld. Vrijdag werd de powerball geleverd. Ik had geen verzendbevestiging gekregen. Deze bleek echter in mijn spam mail terechtgekomen. Powerballwinkel heeft keurig gedaan wat ze beloven.

Eugene (4 sterren)

03-10-2014

Website is helder en overzichtelijk. Ik belde voor aanvullende informatie. Ik ben uitermate vriendelijk, professioneel en welwillend door het oerwoud van mogelijkheden geleid. Heb mijn aankoop aangepast aan de versterkte info en ben er bijzonder te vrede mee.

Léon Witteman (4 sterren)

02-10-2014

Prima kwaliteit en levering

Leemans Jeroen (4 sterren)

24-09-2014

Beetje problemen gehad, maar die waren snel opgelost! Heel snel geleverd!

E.T. (5 sterren)

21-09-2014

Prima aankoop. Bevestigingsmail was in de Spam box terecht gekomen. Gebeld met klantenservice die snel en zeer correct hebben gehandeld. Zeer goede en snelle levering, na een dag.

ik (5 sterren)

14-09-2014

snelle en goede levering

Kaan (5 sterren)

14-09-2014

Geweldige webshop! Na bestelling werd er per mail duidelijk verteld welke stappen er zouden volgen. Volgende dag alles meteen netjes ontvangen. Zeer te vrede!

gast128 (5 sterren)

04-09-2014

De levering is keurig afgerond binnen de afgesproken tijd van 2 dagen. Kwalitatief lijkt het ook in orde. Voorlopig een aanrader.

Nico (5 sterren)

02-09-2014

Makkelijk bestellen en betalen, goed verpakt, prijzen zijn redelijk tot goed! Ik heb er eentje in promo besteld. Gedetaileerde levertijden had ik niet gevonden toen ik mn powerball bestelde. Pas nadien had ik door dat ik op de tooltip van het menu-item moest klikken ipv op het item zelf. Ik was in de veronderstelling dat ik mn aankoop de volgende dag zou krijgen maar naar België duurt het 2 dagen... de levertijden waren dus wel correct maar de aanduiding mag iets duidelijker. Donderdag besteld, zaterdag in huis staat er op de site. Ook op de track n trace pagina van post.nl stond er dat er zaterdag zou geleverd worden. Mn pakketje kwam pas maandag aan, maar dit is natuurlijk niet de schuld van powerballwinkel.nl. Nu, ik was toch niet thuis op zaterdag dus dat kwam nog goed uit ;) Al bij al een erg tevreden klant!

M De Groot (5 sterren)

31-08-2014

Totaal geen negatieve ervaringen, en snelle levering!

Kristel (5 sterren)

30-08-2014

Betrouwbare winkel met zeer goede customer service.

H van der Spek (5 sterren)

28-08-2014

Kreeg mijn bestelling snel en in goede orde, tot zover ben ik tevreden.

Dinand (3 sterren)

25-08-2014

Prima

van Veen (4 sterren)

06-08-2014

Product eerste keer niet compleet ontvangen. Naar dat er telefonisch contact is geweest kreeg ik ter compensatie start cords waar ik niks aan heb aangezien ik een autostart v2 heb besteld.

Nina (4 sterren)

06-08-2014

Meteen de volgende dag in huis, super service. En retour sturen schijnt gratis te zijn! Beter kan niet.

Taco Tel (5 sterren)

04-08-2014

Alles ging zoals verwacht.

Michiel D. Jansen (5 sterren)

25-07-2014

De kwaliteit van deze Powerballs is overall goed. Het verschil zit hem in de luxe. Het pakket bleek compleet te zijn. De Powerball was netjes verpakt. Quick-start guide en Instructie cd'tje erbij voor de info en 2 koordjes, voor het geval je er een verliest. De website van Powerballwinkel is erg compleet wat betreft informatie. Hierop staan ook instructiefilmpjes met oefeningen, voor wie snel aan de slag wil. De levering was perfect! Bestellen en de volgende dag in ontvangst nemen. Wat betreft de betaling ben ik erg blij dat PayPal wordt ondersteund.

Ed (4 sterren)

20-07-2014

TNT-Postbode had het pakketje ergens anders bezorgd en mijn eigen huisnummer op een formuliertje geschreven. Ik moest dus maar gaan zoeken waar hij het had achtergelaten. Het is wel goed gekomen, maar waarom lost TNT Post dit eigenlijk zelf niet op? Ik betaalde 4,50 euro! voor deze 'service' en moest het ook zelf goed maken. U zij gewaarschuwd voor TNT Post