Welkom !!

Retouren en ruilen

Retouren

Powerballwinkel is lid van het webwinkelkeur.nl keurmerk en zal zich dan ook volledig aan de wet en regelgeving houden die door dit keurmerk wordt gegarandeerd. Dit houdt in dat wij ons houden aan de “koop op afstand” wet.

Zo is het in de koop op afstand wet geregeld dat je 14 kalender dagen (na ontvangst van het pakket) de tijd heeft om je product zonder opgaaf van redenen retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening inclusief de verzendkosten (de verzendkosten hoeven we van de wet niet terug te betalen; maar dat dan we natuurlijk gewoon wel!).

Indien je binnen deze 14 dagen kenbaar hebt gemaakt dat je het product retour gaat sturen dan heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om dit daadwerkelijk te doen. Binnen 14 dagen na het ontvangen van je verzoek tot retour maken we het gehele aankoopbedrag over op je bankrekening.


Retour formulier
Klik hier om een retour formulier te downloaden (modelformulier herroeping webwinkel).


Het product zal in het geval van een retourzending in goede originele staat moeten zijn. Hij mag bijvoorbeeld niet beschadigd zijn en de verpakking moet er als nieuw uitzien. Gelukkig zijn al onze verpakkingen gemakkelijk te openen zonder dat je ze stuk hoeft te maken.

Ruilen

Ruilen werkt eigenlijk hetzelfde als retourneren, behalve als je niet de complete bestelling wilt ruilen maar slechts een gedeelte daarvan.

Omdat het heel soms voorkomt dat iemand een Powerball laat vallen en deze dan stukgaat; en hem dan retour stuurt, doen we een grondige kwaliteits controle bij alle geretourneerde producten. Kort samengevat; als je het product zelf stukmaakt omdat je er niet voorzichtig mee omgaat krijg je dus niet gratis een nieuwe (met een reparatiesetje is het meestal zo gerepareerd bovendien).