Welkom !!


Powerball 450Hz super powerball
U heeft problemen met uw arm?
Zoals: tintelingen, ontstekingen, pijn of zeurende pijn, muisarm, tenniselleboog etc..

Wij hebben de oplossing voor onder de 10EUR!
De Powerball is een apparaat die u erg goed met bovenstaande problemen kan helpen. De Powerball is een klein fitness apparaatje voor uw hand, armen en schouderpartij die bovendien erg leuk is om te gebruiken! U kunt hem altijd en overal gebruiken en 2 minuten trainen per dag is al voldoende. Er is al een Powerball verkrijgbaar vanaf 8,29EUR! Op de bijgeleverde DVD staan enkele oefeningen die u kunt doen. Ook kunt u natuurlijk onze website raadplegen. Fysiotherapeuten en revalidatieartsen raden voor tal van armklachten de Powerball aan. Start vandaag nog met 2x 1 minuut per dag trainen!

Gelijk actie ondernemen? Hieronder is gedetailleerde informatie te vinden. U kunt natuurlijk ook direct een model uitzoeken.Spieren en elleboog pijn

Welke problemen kan de Powerball verzachten en/of oplossen?

(Zeurende) pijn in de arm De Powerball zal de kracht en souplesse van de spieren in uw arm en shouder partij sterk bevorderen. Zeurende pijnen in de arm kan hierdoor opgelost of preventief tegengegaan worden. Stem dit altijd af met uw fysiotherapeut of manueel therapeut. Deze is vaak op de hoogte van effectieve oefeningen om de zeurende pijn in uw arm op te lossen.
Tintelende arm Tintelende armen is een veel voorkomend probleem. Er kan ook een dof gevoel optreden in de arm. Dit kan wijzen op het TOS syndroom (Thoracic Outlet Syndroom) wat een verzamelnaam is voor verschillende aandoeningen aan de armen. Er is echter altijd sprake van een beknelde zenuw. Er zijn enorm veel oorzaken te noemen. Voorbeelden hiervan zijn veelvuldig werken met afhangende schouders (schilders, kappers, monteurs). Een ongeval kan ook een oorzaak zijn. Een gestoorde functie in de schoudergordel of genetische aanleg kan ook voor tintelende gevoelens zorgen. De Powerball kan hierin verzachtend optreden of zelfs het probleem voor u oplossen.
Peesontsteking arm Een pijnlijke pees is vaak een gemene, hardnekkige blessure. Pees blessures komen voor in de arm, shouder, pols, hiel, heup en achillespees. Er zijn nogal wat methoden om pees problemen op te lossen. De Powerball is daar een van, en is bovendien veruit de goedkoopste oplossing. Raadpleeg bij twijfel wel eerst uw fysiotherapeur of huisarts voordat u met een intensief Powerball programma start.
Slijmbeurs ontsteking arm Een slijmbeurs ontsteking of bursitis is een zakje vol met vocht op een plek waar u die liever niet heeft zitten. Slijmbeurzen zitten over uw hele lichaam en eigenlijk overal waar kracht moet worden opgevangen. Het kan daarom een erg pijnlijke en vervelende aandoening zijn. Bij een slijmbeursontsteking wordt over het algemeen rust aangeraden. Toch zal de Powerball u helpen sneller van uw problemen af te zijn door met hele rustige opbouwende trainingen te starten. Raadpleeg ook hier wel eerst uw fysiotherapeur of huisarts voordat u met een intensief Powerball programma start.
Dikke arm (Lymfoedeem) Een dikke arm is een arm vol vocht. Deze ontstaan over het algemeen door beschadigde lymfevaten. Het komt relatief het meeste voor na een bestraling of operatie voor borstkanker. De Powerball zorgt ervoor dat u meer kracht in uw armen krijgt en zal zorgen voor een snellere afvoer van vocht. de Powerball kan daarom een belangrijke rol spelen in het oplossen van uw dikke arm (Lymfoedeem). Vraag uw behandelend arts naar de voordelen.
Computer arm of muisarm Deze zeer bekende aandoening heeft voor een enorme populariteit voor de Powerball gezorgd. De meest algemene symptomen die een muisarm met zich meebrengt zijn spierpijn en spiervermoeidheid, stijfheid van de spieren, krampen, een tintelend gevoel in de pols en arm, gevoelloosheid in de pols en arm, nekklachten en rugklachten. Deze kunnen uitstekend opgelost worden met een Powerball. Door traningsprogramma's te volgen kunt u van uw probleem worden afgeholpen in nog geen 10min per dag!Wilt u een Powerball aanschaffen om te werken aan uw probleem met uw arm? Onze Powerball keuzehulp pagina is in dat geval een geweldig startpunt om een geschikt model te vinden.