Welkom !!Let op !

De tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn; enkel tijdens de transitie periode naar de nieuwe website.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn.

Als u op zoek bent naar up-to-date informatie over hoe u de Powerball als relatiegeschenk het beste in kunt zetten bezoek dan onze Relatie geschenk pagina in de 'Voor Bedrijven' sectie.De Powerball is uitstekend geschikt om te dienen als relatiegeschenk of incentive voor uw medewerkers. De Powerball is erg populair, is goed voor de gezondheid en werkt positief voor mensen die overdag veel achter een PC zitten. Arbo technisch is het dus een zeer verstandige keuze om uw medewerkers te belonen met een Powerball!

Bedrukking mogelijkheden:
Het voorbeeld hiernaast is de meest gebruikte vorm van bedrukking. Onderop de Powerball is ruimte voor een ronde Domingsticker. Deze stickers laten na 3 dagen uitharden niet meer los en zijn daarom niet meer te verwijderen van de Powerball!. Uw bedrijfslogo blijft er dus voor altijd opzitten wat zal zorgen voor een goede exposure.

Zaken om rekening mee te houden:
Op de onderkant van de Powerball past een optionele speedmeter. Zodra u Powerballs besteld met bedrukking en u wilt daar ook speedmeters bij bestellen dan raden wij u aan voor de Powerball Techno te kiezen. Deze heeft een vaste onderkant omdat er al een speedmeter inzit verwerkt. Uw logo zal nu ook op de Powerball blijven zitten als uw klant een speedmeter aanschaft.Aantallen / Kortingen
Wij kunnen al flinke kortingen geven op partijen van 50 stuks en meer. Afnames vanaf 50 stuks kunnen rekenen op tientallen procenten korting. Op deze manier heeft u een betaalbaar relatiegeschenk in handen die het erg goed doet bij uw klanten of uw personeel! Heeft u serieuze interesse? Vraag ons dan naar een offerte op maat! U heeft meestal binnen een uur een offerte in uw mailbox. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke manier van onderhandelen? Wij komen graag bij u langs om de Powerball te demonstreren (leads van 250 stuks of meer)


Relatiegeschenk optionele services:

Mocht u de Powerballs kado willen geven aan verschillende klanten? Wij kunnen het verzendproces compleet uit handen nemen. Wij pakken de Powerballs netjes in voorzien van uw bedrijfslogo. Eventueel voegen wij zaken toe zoals een extra briefje of visitekaartje en sturen de Powerballs direct naar uw klanten! Dit kan u een hoop tijd en geld besparen. Aanlevering van de adressen kan per email in word/excel formaat.

Als alle pakketjes zijn verzonden ontvangt u uw adressenbestand terug voorzien van tracking codes. Op deze manier kunt u precies traceren waar de pakketjes zijn met een tool van Selectvracht. (www.selectvracht.nl)


Geinteresseerd geraakt?:

Ziet u de Powerball wel zitten maar wilt u hem eerst testen? Dat kan! U kunt een demomodel aanvragen indien u een offerte aanvraagt voor 50 stuks of meer! Ook komen wij op uw verzoek graag bij u langs om de verschillende Powerballs te demonstreren. Heeft u overige vragen of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan a.u.b. contact met ons op. Dit kan per email of per telefoon/fax. (zie onze contact pagina)