Welkom !!


Powerball 450Hz super powerball
Wilt u sterkeren armen, polsen en schouders? Of gewoon meer spiermassa?

Het lijkt een klein apparaatje. Niets bijzonders dus zou je zeggen. Maar niets is minder waar. Dit kleine fitness apparaat doet niet onder voor een professionele fitness opstelling van duizenden euro's in een fitness center. Het geheim zit hem in de gyroscoop. Hoe harder deze rondgaat, des te meer middelpuntvliedende kracht de Powerball op uw hand, pols en armen loslaat. Dat kan oplopen tot boven de 30KG. En dat voel je echt... Zelfs onze wereldkampioen Powerballen heeft moeite met een sessie van 90seconde. Onzin hoor ik u denken? Bestel een bal en stuur ons een filmpje in met het bewijs dat u dat wel kunt...

Hieronder is gedetailleerde informatie te vinden. U kunt natuurlijk ook direct een model uitzoeken.Arm spieren kweken met de Powerball

Welke spiergroepen zijn er om te trainen met de Powerball?

Hele lichaam! Door (intensief) met de Powerball te trainen bereikt u voornamelijk de hand, armen en schouders. Maar het is een full body workout indien u de goede posities aanneemt! probeer maar eens 30 melkpakken op te tillen met 1 hand. Daar heeft u meer voor nodig dan alleen uw arm. De Powerball zal boven de 20.000rpm aanvoelen als 30 melkpakken.

Biceps trainen Indien u uw onderarm boven uw hoofd houdt, en met de Powerball werkt dan zal dit een behoorlijke impact op met name uw biceps hebben. Versnel en vertraag de Powerball en doe de 15,30 en 90sec programma's 1 of 2x per dag en de spieren weten niet hoe snel ze moeten uitbreiden. Deze oefening is in principe goed voor alle soort sporten, maar met name voor sporten waar ontwikkelde biceps van belang zijn zoals bij bergbeklimmen, tennis, roeien etc.

Triceps trainen Indien de arm in een hoek van 30 graden naast het lichaam wordt gehouden dan kunnen de triceps ontwikkeld worden. Versnel en vertraag de rotor en doe verschillende oefeningen. Verplaats uw lichaam in een andere houding maar zorg voor spanning op de triceps. Doe dit 1 of 2 keer per dag en u zult zien dat u op een sneller en relatief makkelijke manier spieren zult kweken!.

Onderarm trainen Een lekker warm gevoel in de onderarm is binnen drie minuten al voor elkaar met de Powerball! Versnel de rotor en probeer de pols zo stil mogelijk te houden. De kracht om de PowerBall zo stil mogelijk te houden komt nu uit de onderarm. Dit is een erg goede oefening voor de arm en de onderarm en zal de spieren in die regio versoepelen en versterken.

Shouders trainen Indien u uw arm gestrekt houdt en de Powerball op snelheid brengt dan zult u voelen dat deze oefening zijn invloed heeft op uw schouders. Uiteindelijk zal deze oefening ervoor zorgen dat u sterken zult worden in uw schouders (meer spiermassa) en deze minder pijn gaan doen naar verloop van tijd. Alle oefeningen met de Powerball zijn overigens positief voor uw concentratie en coördinatie gevoel in het algemeen. Uw nekspieren zullen hier ook voordeel bij hebben.

Pols trainen Eigenlijk zijn alle oefeningen goed voor uw pols. Maar blijf in de gaten houden dat u niet overbelast. De pols is een gevoelig onderdeel van uw lichaam. De Powerball kan extreme belasting veroorzaken op uw polsen dus overdrijf niet, en doe korte oefen sessies met uw Powerball.

Vingers trainen Met de Powerball kunt een krachtige grip kweken. Door elke dag met de Powerball te trainen zult u snel verbetering zien in uw grip. Ideaal voor bijvoorbeeld klimsport, fietsers, wielrenners, mountainbikers, motorcross en piano spelers.Wilt u een Powerball aanschaffen om spieren te kweken of (zware) trainingen te doen? Onze Powerball keuzehulp pagina is in dat geval een geweldig startpunt om een geschikt model te vinden.