Welkom !!

Powerball Techno

Schrijf de eerste review van dit product

Dit verrassende en multifunctionele product is gebaseerd op het idee van de natuurlijke opwekking van elektriciteit in de rotor.

Het kan dynamische titels en toerentalinformatie afbeelden.Bedieningswijze: Start de PowerBall Techno in de richting van de pijl op de rotor volgens de aangegeven methode.

Versnel de PowerBall Techno tot ten minste één ring van licht verschijnt (bij 6.000 RPM). Ontspan nu zorgvuldig uw handpalm en wacht tot de titels of het getal verschijnen.

 • Met rode en blauwe led lampjes
 • Met ingebouwde 'ledbalk speedmeter'
 • Inclusief 1 startkoordje
 • Inclusief polsbandje
 • Inclusief papieren handleiding (nl)
 • Inclusief handleiding op mini dvd (eng)
 • Inclusief levenslange garantie

 • Verzendkosten (pakketpost): € 4,95

NSD
logo_
9.1/10
4.6Beoordeling uit 299 klanten reviews

Klantenservice score

Product Omschrijving

Details

LET OP: Er zit al een ingebouwde speedmeter in de Techno. Aanschaf van een digitale speedmeter is zinloos. Deze past er niet op! Er zit een ander soort speedmeter in het binnenwerk van de techno verwerkt.

Er zijn 2 ingebouwde functies:
 • A) Het hoogte toerental
 • B) Het aantal aantal omwentelingen binnen 30 seconden, wanneer de rotor draait met een toerental tussen 2.500 en 6.000 RPM, gedurende 18 seconden (exclusief de tijd dat de titels worden afgebeeld). De functies wisselen automatisch.
A) De inhoud van de titels is vast en wordt slechts twee keer getoond wanneer de snelheid lager is dan 8.000 RPM. Wanneer de snelheid hoger is dan 6.000 RPM, wordt (behalve in het bovenstaande geval) het hoogste toerental aangegeven. Steeds wanneer een nieuw record wordt gevestigd, licht de LED op. Wanneer de snelheid daalt tot 2.500 RPM of lager, wordt het record niet langer afgebeeld.

B) Waneer de snelheid hoger is dan 6.000 RPM, wordt het aantal omwentelingen binnen dertig seconden geteld. Als de snelheid binnen 30 seconden daalt onder de 6.000 RPM, begint de tijdtelling opnieuw.

Deze bal is voornamelijk gericht op de fun van het Powerballen en niet zozeer op het gebruik in een workout of therapeutische sessie, daar zijn de andere Powerballs veel beter voor geschikt. Dit vanwege de bijzondere speedcounter die heel anders werkt dan de normale speedcounter.

Relatiegeschenk:
De Powerball techno is een enorm populair relatiegeschenk om weg te geven. Er zijn verschillende manieren om uw bedrijfslogo / slogan permanent op de Powerball te drukken. Juist omdat er in de techno al een ingebouwde speedmeter zit is deze zeer geschikt om logo's op af te drukken op de onderkant. Bij afnames van 50 stuks of meer zijn de prijzen enorm interessant. Neem a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Gewicht0.320
SpeedcounterIngebouwd in gyro
LedlightsVerschillende
MateriaalHigh impact poly carbonate
TransparantJa
KleurTransparant blauw
Gyro kleurZwart
Torque bij 10.000 Rpm14,2 Kg
RPM (getest)16500

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Powerball Techno

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Prijs - Kwaliteit

Product Faqs

 

Stel een vraag

 • Bewegende scores lezen op je 'Techno'
  De Techno™ heeft een ingebouwde snelheidsmeter in de rotor met 2 functies.

  • De hoogst bereikte score
   Activeer de rotor in de richting van de pijl op het oppervlak en breng de rotatiesnelheid tot 6000 rpm.

   De eerste van de zeven LED's op het oppervlak van de rotor gaat branden. Elke volgende bereikte 1000-rpm. activeert een extra LED. De bal slaat de hoogste bereikte snelheid op in het geheugen en zodra deze is overschreden, zal de volledige band van verlichte LEDs beginnen te knipperen. Nadat de sessie is voltooid, houd je de bal stevig in de hand en laat de rotor vertragen. Zodra de laatste LED-lijn uitgaat, zal de hoogst behaalde score op een magische wijze zichtbaar zijn op het oppervlak van de rotor - (de vaardigheid is om de bal zo stil mogelijk te houden om de score te kunnen aflezen; dat is even oefenen)

  • Aantal omwentelingen in 30 seconden
   Activeer de rotor, zodat de eerste LED brandt. Houd die snelheid ca. 18 seconden aan. De blauwe LED gaat nu branden en knippert aan en uit om de start van je 30-seconden sessie aan te geven. Draai de rotor zo snel mogelijk tijdens deze 30-seconden sessie! Zodra de tijd is verstreken, zal de blauwe LED continu branden. Na 3 seconden zal de behaalde score over het oppervlak rollen van de rotor.
  How much this was helpful

 • Kan er ook een speedcounter op de bal?

  Zeker, bij bijna alle Powerball's die zonder Speedmeter geleverd worden kun je er later (zelf) een gemakkelijk toevoegen.
   
  Let op: op de volgende Powerballs kun je geen speedcounter plaatsen: 

  • Pico
  • Techno
  How much this was helpful

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):