Welkom !!Let op !

De tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn; enkel tijdens de transitie periode naar de nieuwe website.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn.

Als u op zoek bent naar up-to-date informatie over hoe het verzenden van bestellingen in zijn werk gaat bezoek dan onze Bestel informatie pagina in de Klantenservice sectie.
U als klant kunt bij ons bepalen welke transportmethode u kiest. Indien u met spoed uw Powerball wilt ontvangen dan kiest u voor TNT post. Kunt u 3 dagen wachten dan is Selektvracht de beste optie! Verzenden via Selektvracht is GRATIS! Verzenden via TNT is voor ons iets duurder, vandaar dat wij hier een kleine vergoeding voor vragen.

TNT Post

Powerballwinkel.nl maakt gebruik van de pakketdiensten van TNT post. Indien u voor TNT kiest dan is dit een garantie voor een snelle levering.

 

Enkele voordelen van versturen met TNT Post
- 24-uurs-service: Uw pakket wordt binnen 24 uur na verzending bij u aangeboden.
- Track & Trace: U volgt uw pakket online met Track & Trace.
- Zaterdagbezorging: TNT zal ook op zaterdag uw pakket bij u aanbieden.
- Aflevering bij de buren: Indien u er niet bent wordt het pakket aangeboden bij uw buren.
- Tweede bezorging: Is er niemand thuis? Dan doet TNT de volgende dag een 2e poging.


Verzenden via DHL / Selektvracht

Selektvracht heeft als grote voordeel dat deze ook op dinsdag t/m zaterdagavond uw pakketjes zal afleveren. Indien u overdag vaak op uw werkadres bent dan is dit een ideale optie. De levertijd is echter wel 48 uur langer dan TNT post.

 

Enkele voordelen/nadelen van versturen met Selektvracht
- 72-uurs-service: Uw pakket wordt binnen 72 uur na verzending bij u aangeboden.
- Avondbezorging: Ideaal indien u overdag niet thuisbent!
- Track & Trace: U volgt uw pakket online met Track & Trace.
- Zaterdagbezorging: Selektvracht zal ook op zaterdag uw pakket bij u aanbieden.
- Maandagbezorging: Er wordt op maandag niet aangeboden.
- 4 bezorgpogingen: Na 4 mislukte pogingen gaat uw pakket retour afzender.Zodra wij het geld hebben ontvangen gaat diezelfde dag nog uw pakket de deur uit! U ontvangt een mailtje met uw tracking nummer zodra het pakket bij ons de deur uit is gegaan zodat u zelf kunt bijhouden waar het is in Nederland.

Afhalen op vestiging
Wilt u een bestelling op komen halen op onze vestiging in Goingarijp? Dat kan meestal de hele week door als u even contact met ons opneemt van te voren. 's avonds en in het weekend is prima. Ons telefoonnummer: 0515-760060

Rembours (betalen aan postbode)
Rembours is samen met bestellen op rekening de snelste methode om uw bestelling te ontvangen. U betaalt uw bestelling aan de postbode. Normaalgesproken wordt het pakket de volgende dag al bij u aangeboden! In sommige gevallen 1 dag later. Dit kunt u net als bij bestellen via vooruitbetaling volgen via het toegestuurde tracking nummer dat u krijgt als u besteld heeft.

Wilt u nu vandaag nog een Powerball proberen? Kom dan vandaag nog bij ons langs. Ons kantoor is gevestigd in Goingarijp (tussen Sneek en Heerenveen).

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd even bellen of emailen!
Telefoonnummer: 0515-760060

Email adressen
Algemeen: info@powerballwinkel.nl