Welkom !!Let op !

De tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn; enkel tijdens de transitie periode naar de nieuwe website.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn.

Als u op zoek bent naar up-to-date informatie over veel gestelde Powerball vragen bezoek dan onze FAQ pagina.Uw vragen beantwoord!
 
 
Leuk idee zo'n powerball, maar werkt het ook ECHT tegen RSI?
Nu de powerball een beetje bekend wordt in Nederland merken wij dat de powerball steeds vaker aanbevolen wordt door fysiotherapeuten aan mensen met armklachten. Indien u twijfelt of de Powerball wel geschikt is voor uw armproblemen kunt u altijd eerst uw arts of fysiotherapeut raadplegen.
  
Hoe komt het dat telkens mijn opstart-koortje vast komt te zitten in de powerball?
Dan is het koortje niet strak genoeg om de powerball gewikkeld op het moment dat de powerball wordt opgestart. Je kunt dit voorkomen, door het touwtje even strak te trekken alvorens de powerball op te starten. Het touwtje is los te krijgen door er even rustig het touwtje in de powerball te duwen (klein stukje) zodat deze wat ruimte heeft, en daarna de gele kern zachtjes rond de draaien zodat het touwje om die gele schoepen aan de buitenkant kan losglippen.
  
Hoe weet ik hoeveel toeren mijn powerball draait?
Bij de standaard powerball is geen speedmeter geleverd. Maar een leuke optie bij alle Powerballs (behalve de techno) is de speedmeter. De speedmeter heeft 3 functies namelijk:
- Hoogst gemeten snelheid weergave.
- Werkelijke toerental van het moment dat je kijkt.
- Duurtest. Er wordt 30sec bijgehouden wat de gemiddelde snelheid is.

De Powerball techno heeft een ingebouwde speedmeter. Deze kan letters en cijfers weergeven door middel van LEDjes. De aparte speedmeter voor de overige modellen kan los besteld worden.
  
Is een powerball niet veel te zwaar als je niet getraind bent?
Nee, je kunt zelf bepalen hoeveel kracht de powerball uitoefent in je hand. Beweeg je langzaam, dan draait het motortje langzaam en wordt er ook weinig kracht uitgeoefend, Hoe harder je het motortje laat draaien hoe zwaarder de oefening wordt.
  
Ik bestel niet graag iets via Internet, maar toch wil ik graag een Powerball.
Naast de mogelijkheid om de bestelling vooruit te betalen is het ook mogelijk een Powerball onder rembours te laten versturen. U betaalt dan het verschuldigde bedrag aan de postbode. De meest veilige manier voor u is de bestelling op rekening te bestellen. U bent er nu 100% zeker van dat u een deugdelijke Powerball ontvangt. Er zit een rekening bij uw bestelling die u binnen 14 dagen na aflevering kunt betalen. Veiliger kan het toch niet? Mocht u nog vragen hebben neem dan even contact met ons op (tel: 0515-760060) en dan kunnen wij u verder helpen.
  
Ik kan het toerental niet aflezen op mijn Powerball Techno
Bekijk ten eerste het demonstratiefilmpje om te kijken of u het wel goed doet. Het is erg belangrijk dat u duidelijk de handleiding leest voordat u aan de slag gaat met uw Techno. Het vergt een beetje oefening voordat het allemaal vlekkeloos gaat.
  
Ik heb geld overgemaakt maar heb nog steeds mijn bestelling niet

Wilt u de volgende zaken goed controleren voordat u contact met ons opneemt:
- Heeft u uw correcte ordernummer vermeld bij het overboeken van het geld?
- Heeft u het correcte geldbedrag overgemaakt?
- Klopt uw adres die u opgegeven heeft? (zie bevestigingsmailtje)
- Klopt uw opgegeven emailadres zodat wij u kunnen bereiken?
- Heeft uw buurman/vrouw uw pakketje bij uw afwezigheid aangenomen?

  
Er zit een tik in mijn Powerball, of een onbalans in mijn bal
De Powerball is een uitgebalanceerd product. Uw Powerball is erg gevoelig voor een val vanaf grote hoogte. Indien u uw Powerball laat vallen krijgt u een onbalans (tik) in de bal. Er zit GEEN garantie op gevallen Powerballs. Wij adviseren u vooral in het begin uw polsbandje te gebruiken om een val tegen te gaan.