Welkom !!Let op !

De tekst op deze pagina is afkomstig van onze oude website. Om de websites die naar onze oude website een linkje geplaatst hebben niet op een lege pagina uit te laten komen tonen we deze specifieke pagina nog wel als onderdeel van het archief. Deze pagina zal tijdelijk beschikbaar zijn; enkel tijdens de transitie periode naar de nieuwe website.

De informatie op deze specifieke pagina van onze website kan dan ook verouderd zijn.Powerballwinkel.nl Partnership Programma

Het is nu mogelijk geld te verdienen door te linken naar onze website. Ben jij webmaster van een goed bezochte website? Aarzel dan niet langer en zet een linkje naar ons. Alle manieren om ons bezoekers te sturen zijn toegestaan mits deze legaal zijn! De Powerball is op dit moment de rage aan het worden van 2009. Profiteer hier nu van en schrijf je in!

Verdien tot 15% van de omzet!

Elke webmaster die zich aanmeld begint op een uitkeringspercentage van 10%. Verkoop je meer dan verdien je meer. Ook belonen wij webmasters die aantoonbaar hun best doen om de Powerball te promoten met een hoger percentage!

Tot 2 sales per dag10%
Tot 10 sales per dag 12%
Meer dan 20 sales per dag15%

Een gemiddelde order vertegenwoordigd ongeveer een waarde van 40 tot 50 euro. Met goede duidelijke advertorials is het mogelijk om tientallen sales per dag te genereren vanaf een druk bezochte website. Wij geven na de aanmelding van uw website een hoop tips over de verschillende verkoopstrategieen die toegepast kunnen worden op uw website! Als extra service hosten wij onze eigen banners en grafisch materiaal voor u. Het kost u in dit geval nooit geld om de Powerball te promoten!

Meld u aan door middel van dit inschrijfformulier


Techniek achter dit partnership programma


Ons systeem logged elke bezoeker die van uw website afkomt d.m.v. een cookie. Deze cookie blijft een maand geldig. Indien de bezoeker dus bijvoorbeeld na een paar dagen terugkomt en alsnog een bestelling doet dan krijgt u alsnog uw aandeel uitgekeerd! Zelfs als de bezoekers rechtstreeks naar www.powerballwinkel.nl surft!